Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger504
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Erlend M.
Veldig pent. Det som tiltrekker mest er virvaret av tynne grener. Men bakken er forholdsvis uinteressant. Når du først er igang med å ''bryte'' kompositoriske regler, så synes jeg du kan klippe bort ytterligere 90px fra bunn, så har du omtrent bare lekestativet igjen.
Trond H.
Njaaa, kan godt kutte litt i bunn tykkjer eg, men berre til trestammene byrjar. Ellers vert det litt for liten plass til leikestativet, som også vert feil plassert i flaten i forhold til den betydningen eg tykkjer det har i biletet.

Ellers veldig stilig!

MVH TH
Arne S.
Du evner å tilføre en historie i virvaret. Trekronene danner en variert og spennede overbygning. Den hvite forgrunnen er nødvendig for å lede blikket trygt og godt inn mot hovedmotivet.
Kolbein S.
Enig med de overstående talere. Liker spesielt godt måtene greinene ''fyller'' opp bildet på. Litt usikker på kutting av bunnen, men fungerer absolutt sånn det er og.

MVH
KS
Hans Jacob H.
Fint hvordan blikket ledes innover til husken, og fint med den luftige følelsen trekronene gir. Hvis jeg skal pirke litt, kunne du kanskje tatt bildet idet ''huskeren'' der inne var på sitt høyeste.
Magnar B.
hm… artig… fin rytme i greiner og tre + vandring mot motivet… hadde vore spennande å sett i stort format. Like it!
Jan Frode A.
Jeg liker den høye portalen som disse greinene lager. Litt virrvarr, men allikevel med hovedlinjer som danner en bue. Forgrunnen føler jeg må være som den er, for å få det rette inntrykket av dybde som leder innover mot huskestativet. Sistnevnte fint plassert i bildeflata.

mvh Jan Frode
Kurt S.
Et virvar som egentlig ikke er noe virvar.
Ikke alltid like enkelt å få til.
Blikket dras innover i korridoren i midten mens greinene fyller ut resten av bildet. Flott!
Fin symmetri, overlapping og fint perspektiv.
Som Magnar nevner: Bildet kan sikkert gjøre seg i stort format.
Godt jobba. Igjen-:)
Like it!!
Mvh Kurt
Torbjørn K.
Synes dette fungerer bra. Fin dybde og bra innramming av huskestativet. Kan være enig i at et uskarpt barn i bevegelse på huska ville tilført dette bildet mye ekstra, men det fungerer bra slik som dette også. Fin presentasjon i sort-hvitt.

T.
Chr. G.
Liker godt at du har tatt med grenvirrvarret helt opp til øvre billedkant og med dette unngått et felt med bare himmel. Får en god følelse av vinterstillhet og temporær død. Huska er av en litt annen generasjon enn trærne og egner til å pirre aldri så lite, men jeg tror ikke dens nærvær er av stor betydning, omgivelsenee dominerer. Men som HJH nevner, hadde huska vært i en posisjon som vitnet om liv kunne det blitt noe bisart over det hele, dersom du samtidig hadde unngått mennesker. Altså ingen barn på huska.
Johan K.
Mange takk for kommentarene. :)

Har prøvd å kutte det i bunn, i forskjellige varianter.. men synes selv ikke det gjorde bildet mye bedre. Liker forgrunnen, av samme grunn som JFA nevner. Blikket ledes inn mot huska.

Ser også at det kunne vært gjort annerledes med tanke på personen i huska. I bevegelse, eller uten person også. Men, det ble som det ble :) Men ideene er verdt å ta med seg videre.

Johan
Kristoffer L.
En mulighet er å kutte nesten opptil huska (drøyt en cm nedenfor). Men bildet har en viss balanse som lett kan bli forstyrret.

Jeg tror kanskkje heller jeg ville satset på å få fram mer detaljer i snøen, om det er noe å gå på i originalen. Kanskje ville også resten av bildet hatt godt av noe ekstra kontrast, spesielt i det mørkere spekteret.

Jeg liker bildet veldig godt. Fint at du følger trærne like til himmels. Det er også fint med barnet i husken - sier noe om dimensjonene.

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu