Ponte Vecchio, Firenze
Den årlige golfturneringen (helt sant!) fra den kjente broen. Firenze, desember 2005.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 18-50mm
  • Brennvidde46mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger632
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eirik H.
Ah, flott. Eg stussa sjølv på om denne brua faktisk er skeiv den gongen eg avbilda den fordi vinkelen så lett kan gi dette inntrykket. Eg likar sepiatona du har lagt på her. Eg valde det same inntrykket sjølv. Firenze er jo ein by som tar seg best ut i varme toner. Det som gjer biletet er fyrst og fremst forholdet mellom brua og refleksjonane i vatnet. Det er veldig flott. Men då treng du vel neppe så mykje himmel?
Terje K.
Hei igjen Kristin

Igjen et flott bildet fra Firenze, som står veldig fint til det andre :)

Terje
Steinulf L.
Synes himmelen har masse tegning og er med på å skape dramatikk i bildet. Firenze har en fargepalett som er vakker også i gråvær.
Kristin S.
Takk for kommentarer dere! Ja er det ikke flott med broen som speiler seg i vannet? Det i seg selv kunne nok bære bildet, Eirik, enig med deg - men nå har jeg en svakhet for himler med litt tegning i også - som Steinulf nevner. Mener at både vann og himmel sammen skaper litt dybde og sug i bildet.

Forøvrig synes jeg også de to bildene, som du viser til, Terje - kler hverandre godt. Dette bildet er litt i det nære, mens ''Et rom med utsikt'' gir litt avstand og oversikt. Firenze er veldig vakkert, med masse flotte motiver. Med andre ord, et nydelig sted å feriere om man liker å fotografere. Anbefales!

KS
Dagrun S.
Fantastisk fin fargetoning på dette bildet! Når ein tenkjer på alderen på denne brua og den historia som den har, var dette perfekt ramme. Skulle tru dette var henta frå gamle tider! Etter det eg kan sjå må du sjølv ha vore utpå Arno for å få tatt bildet i denne vinkelen? Stemmer det? Dette er ein mykje finare vinkel, synest eg, enn når ein tar bildet frå sida.
Kristin S.
Hei, Dagrun. Enig i forhold til vinkel - og jeg har prøvd dem alle! Må nok likevel innrømme at jeg ikke har stått i vannet med sjøstøvlene på. Jeg står på Ponte Santa Trinità - broen som ligger parallelt et stykke unna - og zoomer inn motivet..!

KS
Christer B.
Hmm.. Ja, nå er det jo slik med toning at det er veldig smak og behag, her har du fått til en behagelig sephialignende variant som gir bildet et litt ''gammelt'' og varmt preg. Men ortli' gammelt blir det liksom ikke, til det er bildet for rent og pent. Kan anbefale et forsøk med et svakt grainfilter. Tror denne hadde fungert i svart-hvitt også, det betyr ikke at jeg ikke liker denne varianten. Personlig ville jeg lagd enda mer dramatikk i himmelen (burn), så også med skyggen i vannet. Bra.
Kristin S.
Hei og takk for det! Skal prøve litt korn og ''tilskitning''! Liker selv veldig godt litt dramatiske effekter i bilder som dette, og innrømmer med dét en tilhang til å favorisere en viss melankolia og tyngde i uttrykket. Hva er vel kunsten og livet uten de sorte skyene. De også.

KS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu