windowshopping 2
Bildet inngår i albumet skoleoppgaver - bilder jeg har levert til oppgaver på skolen
Utstyr
  • canon 10 d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2555
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
roar h.
Et vakkert lys som faller inn over kroppen. Posituren ser faktisk avslappet ut og uttrykket til modellen viser en slags overlegenhet. Kameravinkel bidrar også til det. Liker også tittelen du har valgt. Vindushopping går vel begge veier i dette tilfellet. Både modellen som kan titte ut av vinduet og se, men like fullt de som går utenfor og kan titte på modellen og ''shoppe'' henne.
Svært bra levert Marita!
Atle Q.
Hei :)
Bildet har flere positive elementer, bla avslappet modell som kritiker ovenfor har nevnt. Jeg vil imidlertid komme med litt kritikk : )
Venstre kant av bildet er rotete, med fingrene på den underliggende hånden som er kuttet og foten som er kuttet. Ville kanskje også rettet opp bildet.

mvh
Atle
Matz S.
Hei Marita.
Den første tanken som slo meg var - ''mykt som varmt smør''... ikke spør meg hvorfor...
Liker noen detaljer av belysningen veldig godt ... blant annet stripene på overkroppen og skyggekanten midt på ansiktet.
Når det gjelder den flotte titelen så fant jeg en 3. dimensjon - du har fått mange treff på kort tid - og det med rett! Derimot har folk vært veldig sparsomt med å gi kritikk - dette er vel Windowshopping deluxe. Men aktfotografi og windowshopping går vel hånd i hånd her på denne kanalen...
Eneste tingen jeg ikke er så overbevist over er bildeutsnittet. Kunne ha tenkt meg litt mer rom på venstre siden - kanskje satt jenta helt til høyre - selv om hun ser dit. Men bildet virker herlig uansett. Gratulerer.
:) Matz
Steinulf L.
Ville nok rettet opp de vertikale linjene. Synes dette er det trivligste og medst avslappede bildet i denne serien. Likte dette.
Torbjørn K.
Bortsett fra at bildet er noe lite og at de vertikale linjene heller noe, så er dette meget bra. Veldig avslappet uttrykk, fin presentasjon i sort-hvitt og behagelig lys.

Torbjørn
Per Magnus Ø.
Synes egentlig ikke de linjene betyr så mye. Synes faktisk de bidrar til retningen i bildet. Flott lys på en modell som utstråler en naturlig, sensuell autoritet. Det blir kanskje litt for kraftige høylys, men det er jo tatt med dSLR.
O. Alejandro P.
Det er noe med det nordeuropeiske akt bilder som gir meg en rar følelse. Jeg synes at folk i Norge er mer åpen til nakenhet enn mange andre land men når det gjelder akt- bilder er de plutselig sjenert og redd for nakenhet. Bilder av naken mennesker gir ofte en inntrykk av avstand, det er som om fotografen har fjernet sjel til modelen. Hvorfor det?
Hva er vi er redd for? Hva er det vi ønsker å ta avstand fra?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu