Soloppgangen
Soloppgangen sett fra maskinkontrollrommet ombord en tidlig morgen, på tampen av nattskiftet. Usikker på hva som gledet meg mest, soloppgangen eller viten om at en nærmet seg sengetid. Bildet er tatt gjennom ett vindu.
Har prøvd meg litt med USM, men føler at dette kanskje ble litt vel i overkant. Ellers så er det ett helt greit bilde.
Bildet inngår i albumet Nordsjøen - En bildeserie som uttrykker livet i Nordsjøen, livet offshore.
Utstyr
  • Casio QV-2900UX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Gerry F.

godt tips...her ville jeg fjewrnet støyen mer...ser at det er en del støy i bildet...prøv deg med neat image, det er et herlig program som fjerne mye av støyen i et bilde...

liker bildet veldig godt...kunne godt tenkt meg å sett mer skarphet selvfølgelig, men bilde er bra og meget fin stemning...kan tenke meg følelsen av og være god og trøtt stå der ute og nyte en kopp kaffe(eller cola for de som heller liker det) mens du nyter bølgebruset sol oppgang og en kaffen...i ettertanek også at sengen venter er joen fin følelse det også...hvem vil legge seg når været er så fint som, dette da???

Har du speilrefleks kamera??


MVH

GErry
John Terje K.

Jeg takker for kommentaren Gerry, skal prøve å få fjernet støy fra bildet og legge inn en versjon 2 litt senere. Ellers så foretrekker jeg selv en kopp nytrekt kaffe i slike morgenstunder.....er bare til å nyte, som også lukten av nytrukket kaffe er.

John Terje
roar h.

Hei John Terje! Skjønner du trenger en 10-22 om du skal ta bilder på en plattform. Er vel ikke veldig store åpne plasser der...
Et bra bilde også ser jeg. Det som er verdt å nevne har foregående kar sagt noe om ser jeg. Besøk da gjerne min portfolio også :-)

Mvh
Roar Helle
John Terje K.

Hei igjen Roar, nok en gang takk for en strålende handel. Skal bli morro å prøve ut 10-22 linsa ombord og utelukker ikke at noen av resultatene ender opp her på dotten. Tror forøvrig det at jeg måtte ta bildet gjennom vindu ødela mye skarphet, som jeg har prøvd å justere, men det har igjen resultert i andre ''problemer''. Men skal prøve meg på å rette opp litt senere.

John Terje
roar h.

Ok, skal følge litt med bildene dine, er alltid moro å se andres bilder med utstyr en har prøvd selv. Jeg vurderer en 17-40mm f4 L linse som ultravidvinkel nå. Gir omtrent samme utsnitt som 10-22 på din 350D. Men koste pæææng ja.
Avsluttet .

Jeg liker dette bilde veldig godt. Kikket litt på resten av bildene dine, de hadde passet veldig bra i ei bok. Jeg liker at bildet er litt kornete, har en mer nostagisk følelse som man fort kan miste om man har en 'perfekt' eksponering. Men så er jeg også veldig glad i ekspresionistisk fotografi.

Hansi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu