Bildet inngår i albumet Tibet in exile -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-28 17:21:33
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-05-28 22:04:26
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF 24-105mm f/4.0 L
  • Brennvidde98mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger2136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .

Igjen et flott bilde som jeg ikke kan la være å kommentere. Alt i bildet henger sammen perfekt, uttrykket på jenta, ståltrådene, og det gir en perfekt sammensveising slik at man bare blir sittende å stirre på bildet.. dette var virkelig bra!
Steinar U.

Fabelaktig!
Her får man virkelig stor sympati med den lille jenta. Frykten i øynene hennes skjærer gjennom skjermen og treffer deg. piggtrådene i forgrunnen skaper dybde samtidig som vi får litt informasjon om situasjonen hennes. Liker også de matte fargene som også setter det depresive preget på bildet.

Godt jobbet!
Anita K.

dette var et uttrykksfult bilde. et nydelig barn som kanskje ikke har det så godt. klarte ikke å bestemme meg for hvilket som var best av versjonene.
bildet får meg til å ville lese en tekst eller liten historie om dette barnet.
enig m de andre om at ståltråden gir mer dybde i et portrett som er tatt rett i front. bra jobbet .
...kommenter gjerne mitt bilde....

hilsen anita
Cleberson S.

likte uttrykket på jenta, og piggtrådene som skaper frykten som vi ser i øyene til denne jenta.. Men liker best versjon #1 selvom begge er bra.
Torbjørn K.

Hei Ioannis, jeg liker dem begge, men mest v1. Jeg blir nyskjerrig på resten av omgivelsene. Tviler på at piggtrådene er for å holde henne fanget, men de tilfører bildet veldig mye. Veldig uttrykksfult, spesielt øynene og øyenbryna.
''Tibet in exile'', er det fra en av Indias hillstations?

PS, Setter stor pris på å få kommentarer fra en fotograf som deg!

mvh
Torbjørn Kolstø
Terje K.

Nydelig håndverk, igjen ;-)
Uttrykket i jenta, piggtråd, komp og gråtoner...alt i skjønn forening som underbygger hva befolkningen i Tibet (og flere andre) gjennomgår daglig.
Versjon 2 for meg ;-)

Terje
Åsmund I.

Nok et meget bra bilde fra deg. Ansiktsuttrykket, piggtråden og fargetonene... Alt sammen med på å gi en meget god skildring av Tibets befolknings levevilkår. Det desaturerte uttrykket har jeg meget stor sans for i slike bilder, meget god fargebruk, rett og slett. Piggtråden er akkurat passe uskarp, og rammer inn ansiktet hennes på en god måte.
Et meget godt portrett, noe vi jo er vant til fra din kant ;)

Mvh Åsmund
Avsluttet .

Her har du fanget et utrolig ''ekte'' uttrykk.. Mye følelser i dette, og som betrakter får man satt tankene i sving. Reiser til fremmede deler av verden byr på vanittig mange spennende møter med mennesker og situasjoner man ønsker å feste til filmen, men etter å ha reist en del selv vet jeg at det er enklere sagt enn gjort å virkelig fange øyeblikkene. Ofte mister de det magiske ved seg når kameraet blir filter. Poenget mitt er vel at du er utrolig god på å komme tett innpå mennesker og formidle følelser, tanker, drømmer og lengsler. Det er inspirerende og motiverende å se bildene dine!

*HH - nettopp tilbake fra Etiopia
Nina R.

bra bilde.. likte versjon 1 best
Marthe Melkevik L.

Eit følelsestrykt bilete! likte versjon 1 best. Utsnittet var og veldig bra. Og du får god dybde i biletet med ståltrådene.
-Marthe
Helge R.

Hei!!
V1 er dus i fargene og bedre enn s/h versjonen.
Bildet er ganske hensynsløst, jentas forskremte blikk blir utnyttet for alt det er verdt, du mestrer sjangeren, et sosialrealistisk blinkskudd.
Komposisjonen med piggtråden i flere retninger, bagrunnen med sine linjer og plasseringen av jenta sitter som et skudd. For bildet dreier seg om vold og lyden fra undertrykkernes våpen er ikke langt unna. Du ivaretar, på en glimrende måte, en fotografisk forteller tradisjon som gir grusomhetene et ansikt.
Jeg liker måten hun ser forbi kamera, totalt en meget spessielt presentasjon av et, desverre dagligdags tema. Jeg likte dette hilsen
:)Helge
Bjørn H.

v2, sterk formidling.
Ioannis L.

Takker så mye for alle tilbakemeldinger!

Jeg vet at jeg ved å fortelle sannheten bak bilde, vil påvirke betrakterens syn bemerkelsesverdig... men jeg har ikke hjerte til å la vær;

Jeg la merke til denne jenta som sammen med sin bror eller skolekamerat lekte med noen papirfly på gaten. De hadde det tilsynelatende gøy og jeg satte igang med å fotografere dem. De smilte pent og lot meg dokumentere leken.

Som dere ser på V3 som jeg nettopp la ut, så var det ett piggtrådgjerde inntil veien.
Ett papirfly tok veien utpå et tak over piggtråden, og jenta måtte forsiktig klatre ut for å hente flyet.
På vei tilbake under piggtråden, og i øyeblikket jeg tok bildet, hadde hun dette utrykket som kanskje ser ut til å være trist, men egentlig kommer av stor konsentrasjon for å komme seg uskadet tilbake uten å rive opp seg selv eller sine klær.

Bildet er tatt i Dharamsala, Nord India Her bor det flere tusen eksiltibetanere sammen med Dalai Lama når han ikke er ute og farter verden rundt.
Espen A. I.

Utrolig bra prestert og godt tatt, viser at den beste fotografen er den som er rask på labben. Liker de svake, deprimerende farvene som understreker det hele. APPLAUS!

mvh Espen
ingebjørg fyrileiv g.

Utrolig flott bilde. Jente har et interessant uttrykk
og jeg liker de svake fargetonene best her.
Må si jeg ble glad da jeg så #1.. Jeg trodde hun var innesperret.


vh ingebjørg
Kristoffer L.

Ettersom svært få barn lever så bokstavelig talt ''bak piggtråden'', ante det meg at dette neppe var et såkalt sosialrealistisk bilde. Derfor var det også interessant at du delte historien bak bildet med oss.

Her er du igjen tett på i et portrett, og du formidler jentas konsentrasjon (kanskje blandet med litt distraksjon, pga fotografen?) på en ypperlig måte.

Min vane tro er det s/h-versjonen som appellerer mest til meg. ;-)

- Kristoffer
Avsluttet .

Sinsykt følelsesmessig bilde! Umulig å overse dette utrolige bildet her!
Bra jobba!

Mvh Mats
Lars-Anders M.

Meget sterkt portrett. Du har fanget ett fint øyeblikk.
Fredrik T.

Veldig bra bilde, fra en konflikt som desverre ikke er mye i medienes søkelys lenger.. Er ikke så ulik Palestina og Israel. Bra dokumentasjon, folk må få vite!
Ioannis L.

Takker igjen for alle kommentarene!
Kristoffer, du har nok helt rett; En kombinasjon av konsentrasjon ovenfor limbomanøveren og distraksjon forårsaket av meg. Har i allefall ingen annen forklaring selv.
Hallgrim B.

Snadder for eitt sterkt bilete, men litt synd ho litt uskarp.
Flott fanga!
Bergliot E.

Hei Ioannis,
Først må jeg få takke for at du stakk innom et av mine bilder og la igjen noen ord. Veldig hyggelig at en sånn proff som deg tok deg tid til å kommentere et av mine amatør bilder. Det gledet meg.

Har hatt en tids fravær her på foto.no og har ikke fått med meg alt du har lagt ut, men etter en rask titt ser jeg at du fortsatt beriker foto glade brukere her med fantastiske bilder. Dette var et av dem. Utrolig bra. Den fine kontakten, omgivelsene og så knallskarpt. Imponerende! Nydelig modell hadde du jo og her. v1 falt best i smak hos meg.

mvh
Bergliot:)
Joachim P.

utrykket i bildet er sterkt! Fantastisk bra gjort, elsker hvordan du klarer å fange øyeblikkene
Joachim P.

Dette beviser bare at du er Genial og gir en utrolig dybde og følelse i bildene dine,Utrolig nok en gang.

bilde nr. 296497
Rune S.

Meget flott og gripende bilde, selvom du forteller historien bakom. Det viser også at du har oppfattet situasjonen raskt og tatt vare på motivet.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu