VAP009
Zoroaster-Falk 2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 100mm f/2.0 USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger598
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Får nesten litt vondt av å se dette bildet.. kanskje ønsket effekt?

Ikke akkurat et bilde jeg kunne tenkt meg å ha på veggen, men så absolutt et bilde som er verdt å se både to og tre ganger på! Flotte greier!


-Mia Regine
Øystein R.

Ville nok økt lukkerhastighten litt for å få bort litt uskarphet. (mulig det er meningen=) Mulig diffuse litt mer rundt og økt skarpheten på selve munnen og blodet.
Ellers syns jeg det er hakket for utbrent mellom kinn og skulder. Det blir nesten bare en munn der, men dette er småpirk.
Hang looooooose

Ø.
Elisabeth N.

Likte dette mye bedre enn det andre. Bedre med litt tettere utsnitt også. Litt grotesk kanskje. Skulle kanskje ønske det var litt skarpere..

Elisabeth
Varg A.

Takk igjen for flotte kommentarer! Er enig i at bildet er litt for uskarpt. Jeg var ute etter noe uskarphet over hele motivet, men her ble kanskje forgrunnen litt for blurry. Kan ikke se noe utilsiktet utbrenthet selv, men fint å få tilbakemelding. Jeg ønsket her virkelig å formidle sinne, smerte og frustrasjon, så er glad for at det virket :)
Avsluttet .

Herlig makabert.. Elsker det. :)
Minner veldig om Jenni Tapanila egentlig. Inspirert?
Skulle og ønske det var litt klarere, hadde vært lettere og spinne tanker rundt bildet da, i tillegg til at det nok hadde vært visuelt bedre og se på..
Kristoffer L.

Sinne, smerte og frustrasjon er indre tilstander. Bildet formidler for meg brutal vold, illustrert via et blodig effektmakeri. Jeg ble overrasket over å lese at bildet handlet om følelser.

Virkeligheten er ikke slik, selvsagt - og bildet har fint lite med virkeligheten å gjøre. Men jeg opplever det heller ikke som symbolsk, ettersom symbolikken er så overdramatisert i seg selv. Det blir lite igjen å fabulere over, eller assosiere med.

Var jeg deg, ville jeg tone virkemidlene kraftig ned, og heller gå for antydningens kunst. I det lange løp slår det psykologiske drama vampyrgenren sønder og sammen. I alle fall når det kommer til formidling av følelser og tilstander - der er det evig aktuelt, og har appell til oss alle.. ;-)

- Kristoffer

Varg A.

Takk for tilbakemelding, selv om jeg vil si meg svært uenig. Hva effektmakeri angår er det ingen teatersminke, ingen falskhet i ropet til modellen/offeret, og virkemidlene er rå og brutal virkelighet. Antydningens kunst kan være svært så effektiv, absolutt - det holder å se dusjscenen fra Psycho - men vampyrgenren du omtaler spiller mye mer på nettop dette enn disse bildene prøver på.

Men disse bildene var ikke ment å appellere til de mange, heller til de få. De mange skal gjerne se disse som avskyelige, overdrevne og tåpelige, men det er i så fall de som ikke ser helheten. :)
-V
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu