Tone
Idol Tone etter kveldens konsert i Larvik.
...
Bildet inngår i albumet Konsert -
Utstyr
  • 1D MarkII N
  • Canon 17-40 f4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger676
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196504} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørn H.

Ja, ser man det, TRT har fått seg nytt foto idol, Sos´s Jon svaier høyt oppe over æren å få ha Tone som arbeidsområde denne kvelden(livvakt) mens lille Tone flørter vilt med fotografen.
Ett fint dobbeltportrett, med fine øyekontakt og sort/hvitt.
SKal si du har kommet deg bra igang nå, og ØP burde være rimelig fornøyd med jobben du gjør.
Du ferdes både høyt og lavt, og både på land og vann og atpåtill i luften(har du det ennå?)
Dag Nordsveen har fått en skikkelig konkurent nå, så stå på med den gode jobben du gjør og få ØPs lesere til å like avisen ennå mere.

Bjørn
Andreas S.

Hola

Du skal lete lenge etter en mer fotogen jente enn det der! Liker bildet i sorthvitt, og ikke minst det sleske smilet på han som går bak. Nice!

Mvh. Andreas D.
Kamran K.

det er flørtene blikket hennes som gjør bilde til noe, bra med alle de andre blikkene rundt henne, corp ett par cm fra venstre siden spør du meg, akkurat fotogen det er hun ikke synes jeg, bra jobbet

MVH K.K
Robert S.

Heisann Trond!

Fint bilde nok engang! Tone er vel kjent for å flørte med fotografen? Hvertfall hos de som er yngre :p Har erfart det selv et par 3 ganger :)

Fortsett med det gode arbeidet du gjør. Ser mange fine finesser hos deg som vil gjøre den karrieren du har starta på, til en veldig lang en. Du har et veldig godt blikk for motiv, noe som er ganske viktig hos en pressefotograf. Fange øyeblikket!

Stå på!


- Robert
Anders D.

Veldig behagelig og lekent bilde som garantert gjør barn og voksne glade når de får avisen. Det eneste jeg kan klage på, er skarphet og lys. Synes det mangler prikkelitt skarphet og at bildet kanskje burde gjøres litt lysere.

Lagde en versjon og sammenliknet, og på min skjerm ser i allefall http://bildr.no/image/5617.jpeg bedre ut. Men det er ditt bilde, og det var veldig fint. :)
Trond Reidar T.

Takk for kommentarer alle sammen!!

Anders: mulig det er skjermen min ja...

Mvh Trond!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu