Forbredelse til gatebil
Tok dette i fjor da vi skulle på rudskogen.
Synes fargen kom bra frem, men litt uheldig med utsnittet. (skulle fått med Jon-Erik). Ønsker konstruktiv kritikk.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF-S 18-70mm f3.5-4.5 ED
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHadde kameraet på auto, siden jeg var helt fersk med kameraet da.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Pasi A.

Dette er et bilde av en mann som vasker en bil. Men utsnittet er litt uheldig, og du kan ikke se mannen. Men du ser det er en mann, men du ser ikke at det er Jon-Erik. Vil du at man skal vite at det er Jon Erik? eller er det bare en mann som vasker en bil. Eller er det bilen som bare blir vasket?

Jeg prøver bare å forstå hva du vil vise fram...Uansett så viser bildet fram en STOR bil i et tun med noen trær. Stakkars Jon-Erik blir helt borte i trærne og vi får ikke med han før vi begynner å ser veldig nøye på bildet. I tillegg så er det brukt ganske mye vidvinkel på bildet noe som gjør at fronten på bilen blir veldig stor og når den i tillegg har Marlboro fargene rødt, hvit (krom) og svart som er de største kontrastfargene utenom neon så blir den overtydelig og stjeler all oppmerksomheten. Alle kan skiltet på bilen etter 2 sekunder.

Det er og en god del plass på venstre side som jeg ikke ser noe verdi i, himmelen er utbrent og det er ingen punkter som gir motbalanse til bilen er eller er av interesse.

Så her kommer mitt forslag. Kutt vekk bildet fra venstre og til det punktet frontruta starter. Kutt vekk bildet nedenfra til rett over BMW merket. Ton ned fargemetningen på bilen, og opp det grønne på trærne for mer balanse. Få Jon-Erik mer lysere med enten Shadow/highlights eller enda bedre masks og curves. Demp lyset på himmelen (Select Color Range, hue/saturation adjustment layer, colorize -> lysebått?) og sist men aller viktigst gjør alt du kan for å få fram vannet (kontrast) og lys/skygge flekkene i frontruta og bilen.

Dette er mine tanker rundt bildet ditt, og er helt og holdent personlige meninger som muligens kan gjøre bildet ditt bedre eller ødelegge det helt. Og jeg skjønner at du vil gjerne vise fram bilen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu