Kriger?
Bildet er en del av en serie der modellen er malt i gullskimmer. Blizen laget mye skinn i huden og og gjorde jobben i PS vanskelig. (tips?) Jeg likte godt blikket i bildet og velger å høre hva dere synes.
Bildet inngår i albumet Martine -
Utstyr
  • Canon 350 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Amund Blix A.
Forstår jeg deg rett, med at du her hadde en modell, stylet og alt mulig og så blåste du hele greia med å bruke blitzen i kameraet ditt? For å si det på nynorsk: OMG!

Tips: Glem at kameraet har blitz, og skaff deg en ekstern blitz og kabel, slik at du får den unna kameraet! Å bruke kameraets blitz er dødsynd nr.1 på bilder som dette, og all verdens jobbing i PS kan ikke redde det.
Å få blitzen unna hjelper veldig, spesielt hvis du i tillegg bruker paraply eller softboks, da vil du slippe de stygge refeleksene og det flate lyset. Kjøp også en stor(jo større, jo bedre) reflektor, det er ofte kun det som trengs.

Mvh

Amund
Bente S.
Se det ja! Tusen takk! Heldigvis er modellen min datter på 13 år, og hun gjør gjerne jobben om igjen. Jeg prøvde også ute i dagslys, men det var nok for mye lys da også. Jeg får prøve tipsene jeg har fått i dag! Tusen takk :D
Peter M.
Her er det bare å høre på Amund, han gir alle de gode og riktige rådene :-)
Slik bildet fremstår nå er det ''ødelagt'' i mine øyne. Lykke til med neste shoot!

vh. Peter.M
Amund Blix A.
Bra det var datteren da.. :-) Det er kjekt med barn, da har man alltid fotomodeller tilgjengelig, enten de vil eller ikke. :-)

Amund
Bente S.
Jeg slipper å slite med å finne modeller kan du si. Du får se om du liker de andre bildene jeg har tatt ;)
Erik B.
Hehe, blitz rett i ansiktet og/eller selektiv fargelegging (''fotografiens svar på grilldress''), da klikker Amund! Men fyren har jo helt rett...

Ellers et fint bilde.

Hilsen Erik.
Stine J.
Dette kunne vært råstilig! Kvitt deg med blitzen og prøv igjen. :) Du har fått gode råd fra Amund, men har du ikke ekstern blitz så fungerer lys fra vindu greit, eller arbeidslamper hvor du reflekterer lyset med paraplyer eller folie. Stort potensiale og flott modell!

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu