Budget Pleasing Prices
Lavprismarked i usa, var reklame for hvor billige de var absolutt overalt
Utstyr
  • Canon D350
  • Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_206671} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Heidi S.

stilig bilde, men med lengre lukkertid hadde det blitt enda bedre (men det er jo ikke alltid man gidder bale med og dra på et stativ heller!)
Morten Andre N.

He-He, med denne forlokkende markedsføringen burde det jo være stinnt med kunder her. Nå er det bare en som ser mindre handlekåt ut med henda godt plantet i lomma;) Men sånn er det vel når alle kjører samme linja. Det blir en veldig fin dybde innover i bildet her, ville kanskje kuttet nesten helt ned til teksten i toppen for å rense opp litt der. Ellers ser det ryddig og fint ut. Bra at du står midt på den røde stripa, og at personen med ryggen til ikke gjør det samme.

Hilsen Morten:)
Kristel S.

Bra dokumentasjon! Ganske virkningsfullt å lese plakaten nedover, dette er hjernevasking på høyt nivå. Æsj!
Mvh Kristel.
Alan Thomas Duncan W.

Christian,,,,

dette tar kaken,,,,

- Meget bra fanget
- Nydelig symetri,

Welcum too usa,,
best regards;

Kjør på....
Alan ,,,
Christian S.

Tusen takk for kommentarer alle sammen :) Var litt usikker på dette bildet, men det var visst ett godt valg å legge det ut!

Mvh
Christian
Avsluttet .

Et morsomt og stilig bilde! Helt enig med Kristel S.; dette er hjernevasking på høyt nivå! Bra symmetri i bildet. Jeg la veldig merke til gjenkinnet av lyset i gulvet med det første, men etter å ha sett på bildet en stund synes jeg det ikke gjorde noe. viser litt hvor ''shiny'' og speilblankt gulvet er. Hvis du skjønner hva jeg mener... :)

Du har virkelig mange gode bilder med mange forskjellige intressante motvier!
Hilsen Hilde Karine
Christian S.

Takk for kommentar Hilde :)


Christian
Avsluttet .

Stilig med den røde stripen i gulvet som suger deg innover.
Tor-A
Christian S.

Takk Tor :)
James T.

jeg liker dette bildet. det er komisk på en diskré måte. At det bare er en person som tar en rolig spasertur gjør skiltene litt latterlige! Jeg vet ikke åssen det hadde sett ut hvis rødfargen på skiltene og gulvet hadde vært ennå litt sterkere..? good job: )
Anne-Lise S.

Du snakker om å bli overmannet av reklame. Ikke akkurat overfylt der inne da. Liker godt hvordan den røde stripa på gulvet viser vei, og hvordan dens farge gjentas i skiltene i taket. Flott hvordan du har valgt ståsted her, der du får med hele teksten på første skilt, mens du får med deg broger av reklame fra skilt til skilt innover slik at det ser ut som om alle hører sammen og nærmest forteller en historie. Gjenskinnet i den røde stripa bør bort. Ellers et artig bilde med god dybde.

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu