ingen tittel
kommentarer ønsket og verdsatt
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikon AF Nikkor 35mm f/2.0
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1039
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
ingebjørg fyrileiv g.
Fin vinkel og spennende skarphetsplan. Bildet har sterke farger
som også passer godt sammen. Det eneste jeg kan pirke på,
er øyenbryn som vises. Jeg ville kutta bort det. Ellers flott!

vh ingebjørg
Avsluttet .
Dette er veldig bra! Fin komposisjon. Har ikke noe spesielt å utsette.
Pasi A.
har testet det med øyenbrun, og det blei veldig unaturlig hvis den ble klonet bort og utsnittet ble for tett på øyet hvis jeg croppet, så da ble den værende, men jeg er enig i at den forstyrrer...

takk for kommentarer!
John Andre A.
kjempefint dette ja!
thumbnailen gjør meg umiddelbart nysgjerrig.
fargetonene er meget bra og fokus sitter som et skudd.
John
Avsluttet .
Jeg savner ansiktet som en kontrastbue mellom skarpt (hele ansiktet) og uskarpt (overkroppen). Komp/utsnitt og modellens uttrykk fungerer bra!

--
Bjørnar Hauge
Pasi A.
Jeg står fast ved at ansiktet skal være uskarp, men at den kunne ha vært bedre gradert fra skarpt til uskarpt er jeg enig i, bildet er forøvrig ikke justert på skarphet i photoshop, men er på det viset originalt fra kameraet. blender 2.8, burde kanskje ha vært fokusert i nederste øyelokk på 3.5...jaja, det er for seint nå =)
Steinulf L.
Spesielt portrett, som holder på tilskueren. Skulle ønske kjedet var litt mindre dominerende.
John Andre A.
jeg er enig i ditt fokusvalg pasi!
stå på!
liker slike portrett

John
Pasi A.
takker for kritikk!
Morten J.
Tilslutter meg alt det positive over. Spennende vinkel og skarphetsplan. Dette ble virkelig originalt og veldig severdigt.

;-)
Morten
Ellen Therese R.
Vakkert bilde.
Har dog sansen for øyenbryn og kjede. Det ene uten det andre ville skapt ubalanse i mine øyne, men sammen ble balansen opprettet. Uten kjedet ville bildet i tillegg krevd et annet utsnitt.
Mvh Ellen
Helge L.
Heisann,
bildene dine er et hyggelig bekjentskap, du har en spesiell teft synes jeg for både fargebruk og komposisjon. Dette bildet likte jeg veldig godt. Meget god og kontrollert bruk av fargebalanse, der leppene står ut som det mest fargerike og danner det nødvendige ''spennet'' i fargespekteret... uten den lille detaljen hadde kanskje bildet vært mye flatere. Liker også veldig godt fokusplanet du har valgt. bra!!
Helge
Hallgrim B.
Må sei meg einig med Steinulf, men vakkert portrett..
Rune L.
Siden så mange har kommentert det tekniske med bilde (noe jeg ikke er veldig flink til) så kan jeg heller si at jeg synes bilde klarer å vise ei jente som er trist/lei seg, kanskje hun lengter etter noe eller noen?
Fint bilde
Chr. G.
Sånn rent bortsett fra at jeg må slite litt for å motarbeide tyngdekraften for å komme opp i høyre hjørne til øyet synes jeg dette er et gangbart portrett. Liker spesielt fargenyansene.
Kyrre M.
Hei Pasi
Dette portrettet skaper empati og interesse for modellen, man undres over hva som gjør henne så tankefull. Den kjølige blågrå bakgrunnen skaper en stemning som kan harmonere med hennes ansiktsuttrykk. Fargetonene i fregner, lepper og overkropp gir på sammen tid varme og personlighet til modellen. Bra valg av fokus. Godt jobba.

mvh Kyrre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu