Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Carsten S.
Artig lek med optiske dimensjoner/ synsbedrag.
Anne-Lise S.
He, he! Artig dette. Ville kanskje ikke hatt så mye bein med, men kutta de lengre nede. Fine farger og flott natur. Fin speiling i vannet, og godt lys også!

Anne-Lise
Avsluttet .
Lekkert perspektiv og som Carsten er inne på artig lek med dimensjoner. Fargetoningen er nydelig.
Hans Jacob H.
Takk for kommentarer!
Lek med dimensjoner, ja. Men også følelsen av å ha nådd et mål på fjellet, en topp, en høyde, et skar. Og så bretter det seg ut nye topper, nye mål. De fleste som går i fjellet kjenner seg sikkert igjen. Det ble kanskje litt mye (slitne)bein og litt lite fjell til at jeg klarte å formidle akkurat det. :-)
Men hyggelig uansett at dere likte det!
Torbjørn K.
Nok et bilde som imponerer. Jeg liker de avdempede fargene her, og den uvanlige vinklinga som lager spenning. Jeg opplever dog bildet som skjeivt, men ser at dette kanskje er et synsbedrag.

Torbjørn
Avsluttet .
Et annerledes og godt komponert fjellbilde!
Jo, kjenner meg veldig godt igjen i din beskrivelse. Det er alltid en topp bak toppen er min erfaring :-)

JRH
Jan O Ø.
Hei. Veldig fine fargetoner i dette bildet. Er usikker på disse beina. Mulig jeg ville kuttet litt i toppen. Et originalt bilde er det i alle fall.
Mvh Jan O.
Espen A. I.
Ja, jeg er en fan av dine bilder jeg, intet unntak her. Først og fremst nydelige farver og toner. Men jeg tar nok ikke budskapet her (sier jeg som kanskje ikke har de mest budskapsrike bildene), men alikevel er det noe med helheten som jeg liker.

mvh Espen
Julie E.
Nydelige farger, avstemt og vakkert. Et lite grøss finner jeg også (og det liker jo Julie:) ), men jeg tar ikke helt innholdet her ut fra hva du forteller var intensjonen. Men kanskje det egentlig ikke spiller så stor rolle? Jeg har ingenting imot å putte mitt innhold i dette bildet.
mvh Julie
Hans Jacob H.
Takk for nye kommentarer!

Julie: Såklart du kan putte ditt eget innhold inn i bildet! :) Selv om jeg kommer med en intensjon til bildet, så er ikke det nødvendigvis den eneste. At bildet er såpass åpent at det kan sees på flere måter er flott, også at du kan finne et lite grøss i tillegg... hadde nok det også litt i bakhodet! .-)
Julie E.
:) :) Ja, takk for grøss! :) :)
Vi har vel egentlig vært innom det samme før, men jeg er lite opptatt av kategorier og titler. Iallefall i denne settingen. Personlig liker jeg best å legge ut bilder uten tittel i kategori diverse. Det legger jo da ingen føringer mht innhold. Kanskje får man da heller ikke så mange tilbakemeldinger :), men det er jo en annen historie. :)
mvh Julie
Anders M.
Dette likte jeg veldig godt. Norsk natur er fantastisk, og du har fått en fin vinkling på den. Likte ideen med beina. Det gir dybde til bilde, og litt mer mening, selv om folk tydelig får forskjellige assosiasjoner med bildet.
Jeg synes det er fint med mye bein, da vannet og refleksjonene kommer i senter.
mvh Anders

Hans Jacob H.
Julie: Er enig med deg ang. kategori, er ikke veldig opptatt av det jeg heller, og var litt i tvil om hvor jeg skulle legge dette. Hadde kanskje passet bedre under diverse. :)

Takk for kommentar til deg også, Anders!
Odd Tore S.
Tanken går umiddelbart til ''these boots are made for walking'', bare dette kuttet av teksten, ikke resten!!
Artig vinkling, bevisst og velberegnet bakgrunn, ingen slurv med avkuttet topp på fjellet som speiler seg her, nei! Fargene drar litt i retning av håndkolorert.
Det hadde kanskje gjort seg bedre med bare én topp i bakgrunnen, siden det ene benet skygger for deler av den andre nå. Jeg synes at bena har fått nok flate her, men ser ikke hvordan du skulle gjort de mindre dominerende. Mer tele og lenger avstand ville fått fjellene til å bli relativt større, men .....
Odd Tore
Fred S.
En slik bredbeint positur er ofte litt illevarslende, en ser gjerne for seg en livredd unge eller et forslått fruentimmer i en krok mellom slike skrevende bein. Her skjønner jeg at det er mer harmløse ting du vil formidle, og jeg deler synet ditt fullt og helt på dette med lysten til å bestige de nye toppene etter hvert som de dukker bak topp nr. en. Kjenner følelsen svært godt !
Synes derfor godt at Odd Tore kunne tatt med mer av verset: ''One of these days these boots are gonna walk all over you''. Og da mener jeg selvsagt toppene, ikke den eventuelt svikefulle partneren til Nancy Sinatra. Et godt bilde å betrakte, litt sånn ''Soria-Moria'' for fjellvandrere.

vh fred
Andreas S.
Hei

Her har du med glans fått fram følelsen ved å bestige en topp ja! Er meget imponert over det tekniske her. Det er fryd for øyet med de behagelige tonene du har.

Mvh. Andreas D.
Trygve S. A.
Veldig bra vinkel og komposisjon. Gir fjelltur en annen og mer dramatisk dimensjon. Fargetoner bidrar også til mer dramatikk i bildet.
Her lærte jeg mye!
Hans Jacob H.
Takk for kommentarer til alle dere siste også! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu