DELUDO
Fikk i oppdrag å fotografere rockebandet Deludo. Ganske fotogene gutter som lager fantastisk bra musikk. Ta en tur innom www.deludo.net , så skjønner du hva jeg mener!
Likte bakgrunnen (tatt på Bryn), og oppstillinga. Jeg veit at dem er litt vel lyse i trynene, men det var utrolig vanskelig lys den da'n.
Utstyr
  • Canon Powershot G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217659} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Glen U.

Hei=)

Det var bra du skreiv det er et rockeband, for det kommer ikke heilt fram i bilde...

Det trengs nødvendigvis ikke å komme fram heller (rockere går også i fine klær og kan se både fin&søt ut), så det kommer an på kor og hva bilde skal brukes til.

Kan ta eksempel i et av mine egne bilder.
Nils Noa er dj...
bilde nr. 59035

Kommer ikke fram av bilde, men her kommer yrket fram i teksten som skal være til bilde.
Så her var det viktigere å få fram at han er fra Norge (et kaldt og mørkt land med isbjørner i gatene...det er ivertfall det dei fleste andre som ikke har vært her tror...)

Men tilbake til ditt bilde=)

Har ikke hørt musikken, men hvis en skal ta utgangspunkt KUN i hva bilde forteller om gruppen (vi vet jo no at det er et rockeband), så ville jeg tro at med den bakgrunnen & klær som er på dette bilde at musikken de spiller er ''flinkis rock''...alla coldplay eller noe slikt. Noe det kanskje er og da har du truffet spikeren på hode.

Mens hadde du hatt en røffere setting som feks det typiske ''mursteins bakgård'' eller lignende tema så hadde det tatt vekk det ''flinkis rock'' stempelet.

Så da gjenstår det bare for meg å høre musikken og se kor feil jeg tar...;)
Katja Johanne P.

Vel, Deludo spiller adskillig mer rocka musikk enn Coldplay altså, men som personer er de veldig ordentlige og snille. Det var det jeg prøvde å formidle. Men jeg kan legge ut et annet bilde, som kanskje beskriver MUSIKKEN litt mer.

Så på bildet av Noa, og likte det veldig godt. Men at han er DJ, er kanskje litt vanskelig å gjette seg til.

Men ta en tur innom www.deludo.net for dét!

Katja.
Ole Gunnar D.

Tøffelrockerne ;) Ser ut som bildet er tatt på en do i Oslo et sted. Det ser ihvertall ikke ute-på-gata ut. Hvor har du tatt det?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu