Tranedans
Tatt i foto bu hos meldal tranesafari, denne dagen var det 502 traner ved fotobua. med andre ord et utrolig leven hele tiden når tranenelager desse trompetlydene og korringen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-22 12:18:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos1D MarkIIn
  • Canon 300 f2.8 L is
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/5
  • FilmtypeRaw iso 200
  • Nei
  • AnnetStativ,1,4x tc, capture one, cs2.
    Tatt fra fotobu.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jon Ø.

Herlig bilde av traner, er det et trekantforhold her tro?
Syntes bjørkene på venstre side passer fint inn i mijøet til traner.
Odd E. k.

Hei Børge!

Et meget flott Tranebilde, der de utfører kurtiser. Positurene er veldig flotte, der hver enkelt trane er fint plassert til hverandre og i bildet. Fine naturtroe farger gjennom hele bildet. Busken til venstre passer også veldig fint inn og fyller det tomrommet som eller har blitt. Bakgrunnen er dus med flotte lag. Det at det er en trane der utfyller bildet meget bra. Flott iaktatt og i rette øyeblikk Børge!

Mvh

Odd E.
Erik A.

Nydelig stemning! Kan formelig både høre traneropene og kjenne lukten av vårmyr og fjorgras. Sikkert og meget godt komp, skarpt og fint, gode naturlige farger. Eneste forslag til endring må bli en ørliten kontrastheving, for å elimenere det ørlille slør av grått som ligger over bildet, selv om dette muligens er skapt av rå luft/dis i opptaksøyeblikket.
Bra dette!
Karl Inge J.

Hei Børge.
Dette blei jo veldig bra, Du fikk da fokus på noen av bildene dine til tross for et dårlig vær og lys da du satt i fotobua.
Håper du kommer tilbake og prøver flere ganger. men da må du komme tidligere på høsten Tranene er nå kommet til eller har vært i Tyskland og dratt videre til Frankrike. http://grusgrus.no
Gamlingen
Karl Inge J.

Hei Børge.
Dette blei jo veldig bra, Du fikk da fokus på noen av bildene dine til tross for et dårlig vær og lys da du satt i fotobua.
Håper du kommer tilbake og prøver flere ganger. men da må du komme tidligere på høsten Tranene er nå kommet til eller har vært i Tyskland og dratt videre til Frankrike. http://grusgrus.no
Gamlingen
Børge J.

Hei folkens å takk for tilbakemeldinger,
Har da laget en ny vers med litt mere kontrast i. Bedre?
Dette er forøvrig en opplevelse jeg anbefaler de fleste. det er virkelig en trolsk stemning inne i skjulet når tranene spiller og danser slik de gjør.
Disse fotobuene som jeg satt i, er forøvrig tilgjengelig for alle om ønskelig. si i fra så formiddler jeg ønsket videre til meldal tranesafari.

BJ
Erik A.

Ja, bedre synes jeg, selv om endringen er temmelig liten.
Bent O.

Hei Børge og gratulerer med et fint tranebilde. Traner er noe som står på ønskelista, så før eller siden må det bli en tur en eller annen plass. Du skal ikke se bort fra jeg kontakter deg da.

Versjon 2 ble noe bedre ja, men jeg satt og lurte på en beskjæring for å få vekk treet på venstre side, og da også ta noe av toppen??

mvh Bent
Avsluttet .

Et flott bilde av tranene, fine farger. Versjon 2 ble finest. De poserer veldig fint her. Mvh Liselotte
Aleksander M.

Flott tranedansbilde!
Har også prøvd meg på det, men har ikke fått noen gode bilder ennå.

Mvh Aleksander
Morten W.

Hei Børge.

Flott tranebilde du har her. Skulle vært morsomt å vært på et sånt sted.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu