Tidsklemma
Noen ganger er trafikkulturen i Spania drepende.
Jeg blir overkjørt av mindre
Bildet inngår i albumet Sprø innfall - galskap satt i system
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikor 28 - 105 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger570
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Helge R.

Hei alle sammen!!
Dette er fredag 24. november bildet. Noen ganger er trafikken her i Spania ganske drepende, å krysse en fotgjengerovergang utsetter legeme for store påkjenninger, noe jeg prøver å formidle med denne colagen.
Bakgrunnen er en hotellfasade tatt akkurat når sola går ned. Rammen er fra loppemarkedet i Nerja, fyren som svever over det hele er et negativ fra en utstilling i Malaga, bilene er tatt på en liten bro ved palyaen, fyren har fått noia, så jeg forbigår ham i stillhet.
Det kommer et nytt bilde neste fredag klokken 11, ha det gøy med dette til da, hilsen
:)Helge
Geir F.

Dropper bare inn her så snarest. Selv slipper jeg ihvertfall dette kaoset når jeg skal på jobb. Har atelie i hagen.
Kommer tilbake til bildet litt senere når jeg har bedre tid. Fredagsstress skjønner du... med dead-line.
-fløde-
Karine A.

Spennende bilder du har ute om dagen :)
Ja det får en si, syns du jobber bra med idèene dine og det er det som gjør resultatet så spennende syns jeg, du skildrer, lagere historie og er kreativ som bare det!! Spenstig, gleder meg til fortsettelsen!!!

:) Karine
Avsluttet .

Hei Helge.
Nok et kreativt bilde fra deg. Igjen har du vist stor fantasi og ikke minst kreativitet.
Jeg ble sittende her og kikke på bildet ditt, og det satte i gang fantasien min. Syns du har fått frem den ''stressende'' hverdagen med uutholdelige køer, klokka/gulvuret som symboliserer presset på tiden. (bare se på Geir sin kommentar, hadde ikke tid, presset av tiden..ler)
Videre har du fått frem mannen med gassmaske, som fremhever den snikende forurensing/kullos i hverdagen. Til slutt har du fått frem frk. ''dårlig samvittighet'' i bakgrunnen som alltid henger tyngende over oss- skynde på, skynde på, å det skulle jeg ha gjort!

Stå på videre Helge, venter på nye kreative ''sprell'' fra deg.

Ha en flott helg
Hilsen
arne
Avsluttet .

Ja Helge du fortsetter med dine kreative ''sprell''! Dette er jo bare en fortsettelse av dine for meg fantastiske bilder! mvh Ulv
Stig Børre E.

Kreativt som alltid. Bildet er knakende bra med masse detaljer. Liker spesielt det diffuse ''eksosmonsteret'' i bakgrunnen. Fotgjengeren er forskriftsmessig kledd...
Klokken er vel med for å illustrere stress. Det eneste jeg ikke er fornøyd med her er tittelen. Den er ikke så treffende som den bruker å være.

StigB
Helge R.

Hei og takk for at dere kikker på galskapen og ikke minst for kommentarene. Jeg er enig i navnet og har endret det i tråd med Geirs hverdag.
Jeg har laget en serie med maskebilder som blir lagt ut på fredager framover, så følg med.
Det blir sparsomt med billedvurdringer i dag, visakortet har streiket og nettcafe koster euro, jeg håper at situasjonen endrer seg før jeg må slå meg i lag med de andre tiggerene.
Ha en kreativ weekend, beste hilsener fra
:)Helge
Steinulf L.

Ganske så vellaget dette her.
Anne-Lise S.

Med totalt mørke utenfor og tungt regn hele dagen, blir det lite kreativt utendørs her på sørlandet i alle fall. Vel, dette fikk frem smilet hos meg, og tankene. Kreativt tilskudd dette her, og godt laget.

Anne-Lise
Lars-Anders M.

Stilrent fra deg som alltid. Ja man trenger sikkert maske for å klare seg i deg trafikken. Strålende bra. Gleder meg til neste bilde fra deg.
mvh
L-A M.
Helge R.

Hei alle sammen og masse takker fra meg, de varmer like mye som solskinnet ute, fremdeles over 20 grader på dagen, Middelhavet holder norsk sommertemperatur.
Jeg er takknemmelig for alle som ser og ikke minst kommenterer bildene mine.
Det kommer noe mer provoserende til fredag, har time her på netcafe kl 11 så følg med,
solfylt og varm hilsen fra
:)helge
Helge R.

Jeg mekker alle bildene i mørkt rom, når jeg ser på dem har jeg sort bakgrunn på skjermen, et tips til dere som vil ha med det totale inntrykket slik jeg ønsker å formidle det
:)Helge
Renato M.

Bra og kreativt som altid Helge...............
Ciao Renato
Stein Oleiv B.

helt knall! du fører helgestilen helt ut. dette var stilig, likte rammen på skakke, og de sterke kontrastene, samt en frustrert og stressa helge:) flott serie du har, må bare få si det!
Helge R.

Hei og ny takk for at dere ser på bildet og ikke minst dere som kommenterer det.
Det å lage sin egen stil, være gjenkjennede ser jeg som viktig. Noen ganger lykkes det, andre ganger blir det så der, men jeg prøver å være ærlig i det jeg gjør.
Dotten er full av gråtende elger i sprutrød solnegang til toner av en bråte pippipper, alle kan ta slike bilder, noen er til og med proffe på det. For meg er det viktig å gå litt lenger, lage bilder som bare jeg kan gjøre, da er det morro.
Jeg er ferdig med en gjeng maskebilder og i gang med neste skritt på vegen mot ett eller annet mål som lurer i det fjerne. Jeg teller ikke timer når jeg sitter med bildene, men hvor mange CD-er jeg har gørt, et bilde som dette tar fort ett par netter.
Men det er spenningen i å få fram det jeg ser for mitt indre øye som er utfordringen.
Til fredag kommer neste bilde, til da, ha en god dag hilsen
:)Helge
Geir F.

Tikk,
Talløse timer, tipåhalvfem, tiden er ute
Takk, Tikk,
Trykkeriet venter
Takk, Tikk, Takk,
Trykksaken skal leveres, bilene i rush-helvetet, og denne helsikes fotgjengeren... mei ham ned, jeg må frem

Man kan bli stressa av mindre. Tror tiden er inne for å roe seg.
Takk...
...for påminnnelsen.

-fløde
Linde G.

Hei Helge
Du har så sinnsvakt mange enorme bilder ute her og det er en stund siden jeg har vært særlig aktiv selv så jeg vet nesten ikke ''Where to begin''. Velger meg ut dette bildet her i første omgang. Det er veldig stilig og maner frem kreative saker i betrakteren for her kan man tolke og legge mange meninger i. Jeg får denne stress følelsen med klokka som maktfaktor nummer en på menneskene, hvor i all verden er vi på hen ? Har vi så dårlig tid at vi ikke rekker vår egen begravelse lissom ?
Du er uhyre kreativ, til glede for oss andre som får se på.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu