Backstage
Vokalist Agnete Kirkevaag i Madder Mortem slapper av med en sigg backstage etter en usedvanlig heftig konsert i Stavanger.
Til og med jeg ser at bildet har opplagte svakheter. Men jeg liker det så godt at jeg legger det ut lell ;)
Bildet inngår i albumet Det skjedde på Folken - Happenings og folk jeg har møtt på studenthuset i Stavanger
Utstyr
  • D70
  • Sigma 28 mm f/1.8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHøy ISO
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Jeg synes det er knalltøft. Kunne kanskje vært litt bedre dersom vi kunne se øynene hennes, hun ser ut til og ha et rått blikk.
Bakgrunnen er stilig. Jeg mener at orginalitet ofte er viktigere enn kvalitet! :)
Eivind B.

Hyggelige ord Therese. Synes selv bakgrunnen gjør mye av bildet, med pilene som peker på hovedpersonen;) Mvh eivind
Avsluttet .

Er ikke enig med deg Eivind, synes slett ikke dette har noen opplagte svakheter, det har sin egenart, og du har festet et flott sensuelt snap av en flott og rå dame! mvh Ulv
Hanne S.

Syns dette er stilig, veldig utbant. Flott i svart/hvitt og flotte kontraster. Litt støy er det jo,men jeg syns ikke det gjør noe i sånne bilder hvor en kanskje skitten by spiller en så stor rolle.

-Hanne.
Torgeir H.

Bakgrunnen med ordet ''stage'', røyken , utseende på dama og at det er litt kornete syns jeg betyr mye, fordi det gjør bildet til et ''band-bilde'' hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg liker det veldig godt, eneste som irriterer meg er den svarte greia helt til venstre.

Det er vel ikke tilfeldigvis en smule heavy musikk de spiller siden hun ikke klarer å la være å gjøre tegnet engang når hun fikser litt på håret?:)

-T.H
Eivind B.

Tusen takk for positive tilbakemeldinger!
Torgeir: jepp, hun spiller ganske saftig metal. Morsom observasjon med tegnet. Det ligger vel i ryggmargsrefleksen;) Mvh eivind
Avsluttet .

Syns dette er et veldig godt situasjonsbilde hvor du har fanget et øyeblikk på en bra måte:-)Liker det godt.
Hilsen Tone!
John Andre A.

jeg synes Ulv som nr 3 her setter så godt ord på det...nettopp egenart er med på å bryte med hva som kan oppfattes som svakheter...
det er da ikke et studiostilmessig portrett du søker her? nie, bilder som bryter, og tar nye veier er det som som oftest fenger meg mest visuelt.
hadde det ikke vært for at de kanontøffe pilene til venstre var så bra tilskudd, ville jeg cropet litt fra venstre. men nå, som de løfter bildet, ser jeg at det ikke kan gjøres:-).
Bra dette
John
Ine G.

Kult dette ja! Fanger godt backstage feelingen. Artisten ser sliten men fornøyd ut, akkurat slik det skal være. Og sigaretter hører med.
Likte også pilene som peker på personen... bra sett. Bra jobba :)
Eivind B.

Takk for siste kommentarer! Absolutt et øyeblikksbilde dette. Hyggelig å høre at det bærer med seg en viss stemning likevel. Mvh Eivind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu