Pleas.. Se på meg da ''kjærring''
Mitt første oppdrag som ''fotograf''
Kunne kanskje vært bedre men likte bildet jeg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-27 09:58:47
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger650
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225025} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Oddgeir N.

Uttrykket og poseringa til brudeparet er bra.
Desverre opplever eg at det er skarpt fint lys på bakgrunnen, men ikkje på forgrunnen. Bakgrunnen stjel for mykje oppmerksomheit.
Fint utsnitt.
Kva om du prøvde å auke kontrast og skarpheit på brudeparet, og å redusere lyset og skarpheita på bakgrunnen vesentleg?
Magne Olav R.

Enig. Hvis du gjør bakgrunnen litt mer diffus vil kvaliteten på bildet heves betraktelig. Ellers er det en lun og fin stemning i bildet. To lykkelige mennesker, det synes!!
Aina Helene O.

Heisann Oddgeir og Magne.
Takk for raske kommentarer på bildet..JA jeg er enig i det dere sier ang lyset i bakgrunnen. Det er bare det at jeg er ikke så flink til å få til kontraster o.l men jeg driver og prøver, men jeg skal prøve så godt jeg kan og legger ut en ny versjon når jeg har fått det til

Aina Helene
Lars-Anders M.

Bra jobb. Liker stilen. Ok.
arvid k.

Vakkert motiv, strutter av kjerlighet, livet er topp..., lyset er bra, motivet er topp, som sakt over kansje duse ned bakgrunnen noe, med ps er det fort gjort, (trenger du hjelp så bare si fra) så det ikke stjeler opmerksomheten, men topp presentasjon dette da..
Mvh Arvid K
Aina Helene O.

Heisann Arvid
TAkk for fin tilbakemelding på bildet. JAAAA jeg trenger hjelp. Har akkurat fått PS på maskina mi, men for å være ærlig så skjønner jeg ikke helt programmet ennå. Er helt amatør når det gjelder dette.

Aina Helene
arvid k.

Ps er ikek lett, skjønner din frustajon meget godt, sender deg min verjon så kan du se, det krever lit mer tid..Se hva du synst...
Aina Helene O.

JA er litt frustrert men man lærer jo etterhvert. Så send din versjon du.Tar i mot all hjelp jeg

Aina
Knut H.

Gratulerer med debyen.Du har fanget paret på en glimrende
måte,brura har glimtet i øyet,lys er vanskelig men Arvid
hjelper deg blir dette profft skal du se.
Lykke til videre med neste oppdrag.
Hilsen Knut
Aina Helene O.

Heisann Knut
og takk for hyggelig tilbakemelding..
gjør mester heter det..Og med hjelp så blir nik dette bra.

Aina Helene
arvid k.

Nei jeg er ingen eksepert men gjør så godt jeg kan, men kunne ha gjort dette bedre ser jeg, men lek deg med bildene og prøv deg frem, det er måten å lære påd det, har du photoshop så kan du prøve deg på det, men det er sabla tungt program deesverre, jeg har holdt på med ps i 6 år. Lykke til viere i fotoverden..
Mvh Arvid
Avsluttet .

Huff versjon 2 ser ut som klipp og lim...ikke bra, alt for mye som ble bluret både på bakgrunn og på menneskene...hendene med glass og benet hans er bluret, og det skal det jo ikke være...

T
arvid k.

Hei Terje, det er ikke brukt noen filter i dette bildet, jeg har prøv og hjelpe aina litt, det er kun blørte ned noe, ser jeg kunne ha fåt mer klarhet i menneskene.
Avsluttet .

Jeg har vel ikke nevnt noe om filter...??
Bluringen er rett og slett ikke bra...f.eks så skal treet ikke være like bluret som resten av skogen ti meter bak osv...og som jeg skrev over så skal heller ikke skoene hans og hendene hennes være bluret...så versjon 1 er mye bedre her..

T
Avsluttet .

Hei Aina!
Likte dette bildet jeg.Kanskje ikke perfekt hva det tekniske angår,men jeg syns du har fanget noen herlige utrykk her og tittelen passer SÅ godt og gjør sin del av dette bildet.På V1 er kanksje bakgrunnen noe lys,men på en måte så gjør ikke det noe for det understreker liksom lykken i bildet,en god og lys og lett dag for to som er glad i hverandre:-)Fint bilde.
Hilsen Tone!
Aina Helene O.

Heisann Tone.
Takk for fin tilbakemelding på bildet..
Ja er ikkie så flink med det tekninske enn, men håper det kommer seh etterhvert
Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu