forfallen båt
En båt som lå og kanskje enda ligger og hviler seg i hålandsvannet. Har lekt meg litt med redigering ettersom jeg trenger litt trening i det.
Synes det ble ganske så stilig. minner litt om et maleri..
Bildet inngår i albumet Hålandsvannet - Bilder tatt i området rundt Hålandsvannet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-03 12:10:44
    Versjon #2
Utstyr
  • Husker ikke. et billig digitalt kamera.
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Daniel R.

Flotte fargetoner, som lager en herlig stemning.
Veldig bra.

DR
Tommy G.

Jeg synes bildet ditt er fantastisk! Nesten så jeg tror det er et maleri fra romantikken :) Båten er jo det som fanger blikket og gjør bildet spennende, men jeg liker også fargene.
Monika Frisvold V.

Hei

må bare si meg enig med dem over...nydelig stemning, et vakkert maleri! mvh monika
Maiken R.

Hei!

Dette var malerisk ja, og med rolige fargetoner og fint lys. Komposisjonen synes jeg også er spennende, blant annet fordi du har fått med såpass mye av strå, busker og blomster foran resten av motivet, og du har fått med mange detaljer som er med på å heve bildet. Trærne som speiler seg bakerst, gresstusten til venstre, vegetasjonen foran, det enslige strået til høyre for båten og de gule bladene som kommer inn fra høyre rammer inn hovedmotivet. Litt synd at du ikke har fått med hele trerekken bakerst, det bryter denne rammen litt, men alt i alt synes jeg dette var veldig vellykket. Et fint bilde :)

Mvh Maiken
Hege S.

Tusen takk for komentarer! Har mer av trærne på orginalbildet, men får med meg vei, plen og lysstolper også da.. Blir litt mye ramme øverst da. legger ut orginalbildet så det er mulig å kommentere utsnittet jeg har valgt litt bedre. (selv om det er vanskelg å lage større utsnitt på bildet nå, kan jeg kanskje få noen råd og tips til senere arbeid)
Kamran I.

hei

definitivt V1, mer stemningsfull, fin å se på og får en til å drømme seg litt bort


mvh,
-m.kAmrAn-
Torgeir Pande B.

Veldig rolig og stemningsfult bilde! Flott!

MVH:
Torgeir!
Hege S.

Takk for komentarer:)
Øystein A.

Hei! Syns du har gjort en bra jobb med å få frem riktige farger i bildet. Versjon 1 er helt klart best og mest stemningsfullt. Jeg likte dette bildet veldig godt!
Mvh
Øystein
Maiken R.

Hei igjen, Hege!

Versjon 1 er helt klart den jeg også liker best, du har fått fram en helt egen stemning i forhold til i originalbildet. Og jeg ante ikke at sivilisasjonen var så nærme! Likevel er også originalen et fint bilde bare det blir kuttet tilsvarende i bunnen, og nesten tilsvarende i toppen... For min del hadde versjon 1 fremdeles blitt enda bedre med en mer uavbrutt ramme, ved å få med mer av trerekken som speiler seg øverst. Du har allerede redigert bort den hvite firkanten (en bygning?) så jeg ikke la merke til restene av den i versjon 1 før jeg visste at den hadde vært der, så jeg tror ikke du hadde hatt problemer med å fjerne det av lyktestolpene som hadde blitt med... Men selv om jeg sier dette er det fremdeles et flott bilde :)

Mvh Maiken
Avsluttet .

Oi, utrolig bra bilde! litt eventyraktig! og litt skummelt... :)
Hege S.

Tusen takk for tips og kommentarer! Jeg fikk bilde frem ved å leke meg med orginalbildet og selv om jeg husker det meste av hva jeg stilte på av farger, kontraster og mer, klarer jeg ikke å gjenskape v1 bildet fra orginalbildet. Skulle ha beskjært til slutt og lagret bildet to ganger. En hvor fargeeffektene er ferdig men ikke beskjæringen og et bilde med ferdig resultatet. Lærer noe nytt hele tiden:) (iallefall når jeg er så ny som nå)
Aleksander M.

Synes båten er for midtstilt.
Bra bilde ellers. Virker litt rotete med bladene til høyre, men det er samtidig stilig. Liker fargene. Som sagt ligner et maleri.

Mvh Aleksander
Hanne S.

Helt nyyyydelig. Ligner helst et maleri, men det er et kompliment. Lekre farger og bra komp.

-Hanne.
Bengt Erik E.

Eventyrstemning. Sånne bilder man skaper i hodet/ser for seg når man leser bøker og drømmer seg litt bort. Utrolig bra redigert. Inspirerende å se hva som er hentet ut av originalbildet. Versjon #1 er såååå mye bedre.
mvh Bengt Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu