passasjer
en veldig tidlig morgen i burma.bilde av min søster og nevø.De er i bevegelse og jeg er selv i bevegelse på sykkel bak så bildet er uskarpt,men kanskje noe av det som er med på å gi bildet sjarm.liker det nemlig veldig godt selv og lurer på hva dere synes
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-10 19:29:59
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kenneth K.
uff uklart det var ikke bra at det var uklart. Men ellers så var det greit.


mvh Kenneth
Avsluttet .
Fine toner og bra blikkontakt med gutten. Nedre venstre hjørne burde du klippet eller klonet vekk.
Dag J.
Jeg syns dette er flott jeg. Ansiktet er levende og kontakt mellom fotograf og modell er veldig bra. Stemning likeså.

Det er noe støv og støy i bildet, og som nevnt venstre hjørne, som lett kan fjernes.
Richard E.
Synd at det bildet ikke er skarpere. Da hadde det vært skikkelig fint :) Men for all del, et godt bilde.
Chr. G.
Liker tonene og situasjonen, motivet er noe mer enn bare passasjeren. Får assosiasjoner til tidlig, snåkald morgen, skjønt småkaldt er det vel kanskje aldri i Burma. Støyen og litt rufsete preg er greit nok, men gjør gjerne noe med venstre hjørne og den svarte streken til høyre for høyre bakhjul.

Knut-Inge J.
Det tekniske er nemnt, men ellers ei sjarmerande og god reiseskildring. Formidler bra ein tidleg-morgon-stemning, der gatene så vidt har fått liv. Den vesle bamsen verkar litt skeptisk til sykkel-ferda.....
Torild H.
Dette kunne ha vært brukt som en sluttscene i en film, ...som endte godt!

Fint utsnitt; du er jammen god til å ''sikte'', som selv er i fart, og syns det er bra for bildet, komp. og dybde, at den blå syklisten på høyre side er med i bildet.
Jeg lar meg begeistre, først og fremst av selve hendelsen/motivet, men også fargebruk, og det er kanskje uskarpheten som gir meg litt ''filmfølelse''. Godt!

Ofte er det hverdagsglimt som dette, som, både av barn og voksne, blir husket etter en ferie/opphold i annet land, ikke alltid de typiske turisttinga.
Mvh Torild



charlotte s.
tusen takk for tilbakemeldingene,det var morro at flere enn meg likte bildet.det at bildet er uskarpt får jeg desverre ikke gjort noe med, men jeg så veldig tydelig ripene og flekken i hjørnet når dere påpekte det, så de har jeg klona vekk.dette var ved fem tiden om morgenen så det var faktisk småkaldt Glorstad,
charlotte
Arnulf B.
Et bilde jeg la merke til umiddelbart! Gir et fint inntrykk av fart, her har du vært flink til å fange inn stemningen. Er enig i det tekniske som er nevnt. Du kunne sikkert lagt enda mer i å finpusse endringene.
Men skarpheten kan godt komme i annen rekke i et sånnt ''reportasjebilde''. Særlig så lenge du har gjort det andre bra som her.

hilsen arnulf

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu