JOrudgle på jakt
Fornøyd med skarphet men bildet er rimelig tomt. Ønsker å høre andres sysnspunkt.
Utstyr
  • EOS 350D
  • Canon EF 300 f/4 IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger473
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228040} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svein B.

Pent bilde av jordugla- men som du sier- det blir litt tomt. Spesielt hvis en tar hensyn til tittelen- jeg forbinder ikke bildet med jordugle på jakt. Da ser jeg for med den lyse nydelige skapningen nærmest danse fjærlett over vierkrattet. Her får jeg følelsen ''jordugle på trekk''. Uansett er jo dette helt urelevant for bildet.

Summa summarum- teknisk rent og pent bilde av en jordugle i flukt, savner bittelitt et glimt av uglas høyre øye. Litt miljø ville vært et pluss mener jeg.

Mvh
Svein B
Frode F.

Enig med første taler, men liker også bildet godt.

Rent og pent, ugla danner en fin diagonal i bildet.

FF
Espen B.

Takk for kommentarer. Enig i at tittelen ikke passer serlig bra uansett hvor mye på jakt den er, lite gjennomtenkt i grunn. Satser på bedre jorduglebilder til våren igjen, med miljø.
Kjell Sigurd S.

Flott fanget flukt på denne. Fint utsnitt selv om litt miljø ville hevet det ytterligere. Bra skarphet. Litt dafft lys, med tilhørende duse farger, men det er man ikke alltid herre over. Tåler sikkert litt mer kontrast. Skulle gjerne hatt dette i samlingen.

Kjell S
Odd E. k.

Hei Espen!
Et flott bilde av jordugla. God skarphet og farger der den innehar en bra positur. Fin utsnitt og komposisjon, men det mangler noe miljø. Uansett et flott fanget motiv, da kameravinkelen er meget bra sammen med det tekniske!

Mvh

Odd E.
Henrik J.

Hei

Litt uenig med foregående kommentarer ang miljø, men det en smak sak. Fugl mot himmel er flotte saker. Ingen forstyrrende elementer, bare fuglen å beskue. En liten dose kontrast og kanskje fikse litt mer livlige farger, så er dette en innertier i mine øyne. Skarpt å flott dette Espen.

mvh,
Henrik
Kjetil S.

Hei

Godt teknisk og skarpt. Men kjedelig. Miljø er bra, og en god bakgrunn hadde gjort det bedre. Fugler mot himmel gjør sjeldent bra bilder, foruten som dokumentasjon.

mvh Kjetil
Hans-Jørgen H.

Hallo Espen!
Ikke akkurat noe miljøbilde, men alle bilder trenger heller ikke være det. Jordugla fremstår skarp og elegant mot den blå himmelen. Bra teknisk utført. Fine detaljer i fjærdrakta.
hilsen Hans-Jørgen
Aleksander M.

Hei
Dette synes jeg var et veldig bra bilde av jordugle i flukt! God skarphet. Men jeg synes ''jordugle i flukt'' hadde passet bedre som tittel enn ''jordugle på jakt''. Selv om ikke dette har noe med bildet å gjøre.

Mvh Aleksander
MaiLis S.

Jøss,enda et bilde av en fugl jeg ikke har sett.Syns bildet er rent og pent og med god komp.mvh Mai-Lis
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu