Flukt
Trær på vei ut i havet
oki
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229774} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Britt Anita Granaas K.

DET bildet likte jeg!!! hvordan har du tatt et sånt bilde?? minna meg først om et sånt hullkamera bilde:)
Jacob V.

Dette var bare helt utrolig stilig. Synd at det var noen røde flekker på bildet.


Mvh

Jacob
Paul B.

Takk for de hyggelige ordene. Man vet aldri helt hvordan et bilde vil ende opp når man ny i mørkerommet.

MvH PP
Torild H.

Et bilde, neppe egnet for turistbrosjyre for å selge Norge til amerikanske turister, men er selv ikke så interessert i å vise naturtro farger ifm naturfoto/-bilder, så syns på den bakgrunn at dette var et spennende fargevalg, særegent med den ubestemmelige grønn/brune fargen. Lysforhold og trerekken med det ene treet som bryter rekken, gjør dette til et severdig motiv, for meg. De røde flekkene er jeg i tvil om: de minner om at dette er *fotografi*, prosessen, på en annen side tilfører de heller ikke bildet noe særlig.

mvh Torild
Paul B.

Morsomt at du nevner dette, fordi motivet er faktisk fra Cape Cod, ikke så langt fra Boston i USA. Så det vil nok ikke selge Norge på noen måter.
Og i med våre teknologiske nyvinnininger (les:Photoshop) er det enkelt å fjerne uønskede flekker for å forfine bildet. Derfor er det åpenbart at det er et bevisst valg å la de være. Nettopp fordi, som du sier, at det indikerer at det er et fotografi, og ved å fjerne disse velger man en eufemistisk variant, som etter min mening fjerner deler av fotografiets vesen. Uten at det bevisst ligger så mye tanke bak.

Takker ellers for rosen.

MvH Paul.
Torild H.

Pussig sammentreff...var selv i US i beg. av 80-tallet, Boston/Vermont 3 mnd. før jeg reiste rundt hele US i ca 2 mnd, med Greyhound bus. Men beklager; ikke godt å vite dette var fra den am. østkyst, DEN klarte jeg ikke. Tok selv en del bilder i Idaho som er lagt ut her.
Ha en fin kveld!
Mvh Torild
kenneth b.


Et veldig vakkert og ærlig fotografi du har her Paul. Minner meg litt om den effekten du noen ganger kan få ved Holga-kamerar. Annerledes og sært akkurat sånn jeg digger det!

Mvh Kenneth
Paul B.

Hjertelig. Det er en slags slik effekt jeg ønsker, men mon tro om det ikke bare hadde vært enklere å kjøpe seg en holga, enn all etterbehandlingen som kreves for å oppnå den...

MvH Paul.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu