Forlatt
dette bilde måtte jeg bare ta det var virkelig noe spesielt ved det syntes jeg. en sykkel forlatt i isen..
jeg synes bilde er trist og vakkert.. hva dere syns får dere fortelle meg...
Utstyr
  • canon eos 350d
  • standard efs 18-55mm linse
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
espen s.

veldig tøft bilde.. sykkelen blei kansje litt anonym..
ellers veldig bra!

mvh espen
Torgeir Pande B.

Veldig bra! Sykkelen er ikke vakker og burde ikke ligge sånn i naturen, men den gjorde like vel prikken over i'en på bildet:) Bra!

MVH:
Torgeir!
Stine J.

Hei Glenn,

Jeg skjønner ønske ditt om å dokumentere sykkelen som ligger slengt i naturen slik, men jeg syns dessverre ikke du lykkes helt i å fortelle ''historien''. All ære for å prøve, for motivet er krevende med alle grenene og ''rotet'' i vannet som slåss om oppmerksomheten med sykkelen. :)

Når det gjelder komposisjonen, kan det være lurt å se på motivet i forskjellige vinkler og avstander før du gjør opptaket. Tenk at sluttresultatet skal fortelle den ''historien'' du vil ha fram. Her kunne du med fordel valgt en litt annen vinkel, et annet utsnitt og vært tettere på sykkelen.

Bildet mangler også endel på skarpheten, sykkelen skal så vidt jeg forstår ut fra teksten din være hovedmotivet. Da er det viktig at fokus er rett plassert og at kamera holdes stille i opptaket.

Konverteringen til s/hv kunne vært bedre, du har fått et veldig grått og flatt resultat. Alt ettersom hvilket bilderedigeringsprogram du bruker, så kan du få fram mye bedre toneomfang i s/hv enn det du viser her. Sjekk histogrammet og forsøk en justering i levels eller curves. Personlig foretrekker jeg å konvertere til s/hv i channel-mixer og justere i curves etterpå (jeg bruker Photoshop CS2). Selektiv fargebruk kan i noen tilfeller være bra for å framheve hovedmotivet, men ikke alltid. Smak og behag. :)

Lykke til!

mvh Stine




Fred S.

Må nok stort sett si meg enig med Stine, som forresten har gitt en en grundig og instruktiv kommentar. Men bra politiarbeid ! Får håpe eieren av sykkelen ser bildet.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu