- - - -
Hellestøstranden
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Hei Stine
Det jeg føler er interessant her ved første øyekast er steinene med deres variasjoner av former og farver. Bra at du har såpass god skarphet her og synes den hvite er litt for seg selv, mer en krystall-lignende stein en resten av grå rullestein. Liker også godt den som har fått en rustrand helt i forgrunnen.
Veldig bra dette Stine.
Havet er også godt gjenngitt og er ennå nokså opprørt. Himmelen er heller grå og trist akkurat slik det har vært i det siste, ja et lite gløtt er det visst:)

Herligt og friskt bilde med flott komposisjon.

mvh arild
Kjell Sigurd S.

Flott motiv og et herlig vær. Teknisk sitter det som vanlig fra din hånd. Komposisjone blir litt tung i forkant etter min mening, har litt problemer med å komme forbi steinene. Tror noe færre steiner, kanskje også med like stor plass i bildeflaten, ville vært bedre. Fine naturlig farger. De skummende bølgene er også flotte. Mener å ha sett bilder fra dette stedet her inne tidligere...

Godt nytt år!

Kjell S
Avsluttet .

I dag kommenterer jeg ikke bildet, vil bare ønske deg et riktig godt nytt fotoår. Videre vil jeg takke for de flotte & seriøse tilbakemeldingene jeg har fått fra deg.

Et riktig Godt Nyttår ønskes deg & dine.

Vennlig hilsen
Arne
Fred S.

Jæren, du også ? Kan ikke dere rogalendingene snart tusle en tur opp i Knudaheio eller hva nå innlandet heter, og finne noen innlandsmotiv ?
Neida, Stine, jeg tuller, men det blt mange steinstrender og fyrtåen etterhvert. Ikke rart det da, det blir jo fantastiske motiv ut av dette. Her liker jeg først og fremst lyset i dobbelt forstand, det lyse og lette preget over selve stranda er en fin variant; det blir jo en del overdramatiske bilder fra Jærstrendene også. Ellers faller jeg for det samme som Arild ser ut til å like, den fine samlingen med steiner i forskjellig form og størrelse.

vh fred
Ole E.

Jeg skjønner at Fred begynner å bli lei av disse motivene, jeg synes det har vært en stor økning av jærkystlandskap i det siste her på foto.no. Men det hindrer ikke meg i å sette pris på dette bildet. Jeg liker særlig godt det lave kamerastandpunktet. Velkomponert og vakkert, uten å være for påtrengende. Bra. Ønsker deg et godt nyttår!
Ole-Kristian T.

Hei, jeg liker bildet veldig godt, bl.a. fordi jeg synes steiner er veldig dekorative, og ikke noe unntak her. Jeg elsker også sjø og strand, og her skulle jeg nok som Kjell Sigurd ønsket meg litt mer vann og litt mindre stein. Men det er min mening om et bra bilde. Jeg liker bølgene og den diagonale strand-linjen som skaper dybde :)
Espen A. I.

Litt tungt og innholdsløst bilde, farger er det også lite av. Du kan mye bedre enn dette Stine, det vet jeg. Ønsker å takke deg for året som har gått og takker for kommentarer og knallgode billedbidrag du har gitt oss.

Godt nytt år!!

mvh Espen
Tone A.

Hei Stine
Takk for julehelsinga og kommentarar i år 2006. Flott at du fekk redda alle bilda dine etter at dataen tok kvelden. Spesielt dine portrettbilde og bilda av kroppen er det høg klasse over. Dattera di er nok den mest fotograferte tenåringen her inne.
Eit flott bilde frå Hellestøstranda der steinane i forgrunnen har lyse felt som dreg blikket bakover mot den mest uendelege stranda som går i ein bue mot Selestranda. Her er det jo bare rullesteinane som dominerar stranda. Sjøen har friske bølger med skummande toppar som lyser opp under den tunge himmelen. Ein flott detalj med steinen i forgrunnen som er så lys mot alle dei mørke og blaute steinane. Ikkje det mest spanande bildet frå deg i år, men eit flott bilde som dokumenterar det tunge veret me har hatt sidan oktober.

Godt nyttår til deg Stine også eit godt nytt fotoår.
Nyttårshelsing frå Tone

Jan Frode A.

Jeg har virkelig sansen for bruk av lavt kamerastandpunkt, spesielt når du har en forgrunn som denne. Her sitter lyset perfekt, og detaljer og mønster/former steinene bidrar til at en vandrer innover i bildet. Det kunne lett ha blitt et slags stengsel med en slik forgrunn, men det unngår du her, mye takket være lyset og former. God dramatikk og liv i bildet baketter mot høyresiden. Fint med landtunga som bryter i horisonten.

mvh Jan Frode
Stine J.

Tusen takk til dere for kommentarer og synspunkter. Setter som vanlig stor pris på det. :)

Arild; Takk til deg. :)

Kjell Sigurd; Takk. Denne gang var det meningen at steinene skulle være så dominerende, derav det lave kamerastandpunktet. Men, jeg ser innvendingene dine også. :)

Arne; Godt nytt år til deg også. :)

Fred; Blir du lei av Jærmotiver??? ;D Takk til deg.

Ole og Ole-Kristian; Takk til dere også. :)

Espen; Hmmm... Har notert meg at du ikke liker ''rullestein på strand en gråværsdagsbilder''. ;) Takk til deg også for mange inspirerende bilder og kommentarer i 2006.

Tone; Hyggelig du liker bildet, du er jo rene ''Hellestø-spesialisten'' her inne. Bildet er ikke så spennende nei, men personlig liker jeg godt steiner..... :)

Jan Frode; Du ser omtrent det samme som jeg i bildet. Takk til deg også. :)

mvh Stine

Ps. Et riktig godt nytt år til dere alle og takk for all inspirasjon i 2006. :)

Ann T.

Hei Stine! Dette likte jeg veldig godt. Fin komposisjon med lav standpunkt og bra eksponering hvor du har fått frem alle de forskjellige fargene i rullestenene og lys på bølgene i mitden av bildet. Bra detaljer i himmelen også.

Mvh. Ann
Stine J.

Tusen takk til deg også Ann. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu