Krystall siv
Bildet inngår i albumet Is i alle varianter - Dette blir en serie med is i naturen som tema. I tråd med den årstiden som vi beveger oss inn i. Mange spennende bilder og muligheter, hvor det gjelder å ha øye for detaljene.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 60mm
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/640s
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Henning L.
Frisk bilde. Synes bakgrunnen og strået i fokus matcher bra sammen, og iskrystalenes struktur kommer tydlig frem. Bildet virker ikke så kaldt, med tanke på at det er is. Grønnfargen er veldig sommerlig, med bakgrunnen føler jeg meg litt forvirret. Er det kaldt eller ikke? Liker bilder som kan forvirre. Synes strået på venstre siden ødelegger ved lene seg mot meg og ''stikke meg i øyet'', ødelegger venstresiden. Hadde den forsvunnet ut av bildet som på høyre siden, hadde det gitt en bedre ramme.
Steinulf L.
Her blir det synsing, men ville nok konsentrert meg om de to stråene til høyre. Synes det gir et bedre utsnitt.
Kenneth K.
Her syns jeg kanskje du burde hatt blenderen på ca7-11 for da for du større fokusområde og da blir det ikke så mye synsing her. Ellers så syns jeg du har en god komposisjon her. Meget bra.

mvh Kenneth
Stine J.
Pent lys. Strået til venstre trekker for mye oppmerksomhet i mine øyne. Jeg er enig med Steinulf i hans vurdering.

mvh Stine
Tormod I.
Liker den grunne dybdeskarpheten. Flotte farger og behagelig lys. Men enig med Steinulf ang komponering.
Avsluttet .
Liker bilde,nydelige snøkrystaller,men enig med Steinulf om komponeringen jeg også:-)Men bortsett fra dette,et fint bilde med fine farger.
Hilsen Tone!
Stig Børre E.
Fint lys, fine farger og bra skarphet. Er enig i at bildet blir litt rotete.
Et annet utsnitt kunne sikkert fungert bedre. Det jeg syns ødelegger en del
er at de to andre stråene er innenfor skarphetsplanet på noen punkter. Hvis du hadde valgt en litt annen opptaksvinkel kunne du fått disse mere diffuse i forhold til hovedmotivet, det tror jeg vil gjort det ryddigere og mere severdig.

StigB
Odd Tore S.
Du bryter bevisst konvensjoner her ved å fokusere på strået i bakgrunnen i stedet for de nærmeste, og å kutte strået til høyre så når toppen. Samtidig er det skarpe områder på alle stråene.
Utfordrende.
Slik jeg ser det, hadde dette vært mer OK om toppen på strået i bakgrunnen hadde vært skarp i stedet for et område lenger nede.
Uansett, bra eksponert og med skikkelig smell i farger og kontraster.
Jeg skulle ikke hatt noe imot litt rim i nærheten av der vi bor, og koblet med sol ville det blitt helt maks.
Odd Tore
Eli B.
Takk for all kritikk, ja, jeg bryter bevisst. Jeg syntes at bildet oppnådde en helt annen spenning ved å fokusere på det bakerste strået i steden for det forreste. Jeg er enig i at hele strået eller mer av toppen burde vært skarpt, men det evnet jeg ikke å få til. Så for meg ble dette et spennende bilde slik det her fremstår, og jeg syntes det var interesent å se hva andre mente om dette. Så jeg takker alle for gode tilbakemeldinger.
mvh Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu