Kongeørn
Kongeørn fra Ole Martins rike. Med de begrensede lysforholdene på denne årstiden.
Bildet inngår i albumet Rovfugler -
Utstyr
  • Canon 350d
  • Canon EF 300mm f/4 L IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • Filmtyperaw 1600
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløser.Fjernet støy i Neat Image.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Odd E. k.
Hei Marius!

To nydelige fugler som sikkert krangler om byttet. Flott positur på begge der de prøver å finne sin plass. Det skotter litt på skarpheten og kontrasten. Sikkert vanskelig å få den lukkerhastigheten og de lysforholdene som skal til for en korrekt eksponering. Komposisjonen og utsnittet er meget bra. Flott fanget Mariud, ikke dårlig dette.

Mvh

Odd E.
Kjell Sigurd S.
Ikke så ofte å se to slike majesteter samtidig. Nesten så det frister å legge turen opp dit snart. Ganske fine positurer du har fanget de i, selv om jeg gjerne skulle sett mer av hodet til den bakerste. Utsnittet er trangt men ok synes jeg. Det ser for meg ut til at du har hatt noe å gå på mht. lukkertid og ISO da det finnes enkelte overeksponerte partier. Støyfjerningen har fjernet en del av detaljene ser det ut til. Men et fint minne fra en stor naturopplevelse er det.

Kjell S
Ole Martin D.
Herlig Marius. Dette skal du være bekjent av når det er første gangen du har levende Kongeørn på 13 meter.Enn om noen kunne ha lånt meg et kamera slik at vi kunne tatt en tur på Torsdag, melder snø,sol og masse ørn!!HELP Stian!! Mitt er for å tømmes for vann/ kaffe!
Kjartan T.
Artig å se. Satt der jo på fredag uten å se en fjær, men slik er livet i kamuflasjen.

Bildet er flott til å være et av de første ørnebildene dine, men det skorter selvfølgelig på en del ting før du når opp i Brutusklasse. Du har situasjonen, men er ikke veldig heldig med posituren til de to fuglene. Enig med de som kunne ha tenkt seg å se hodet på fugl nummer to. Den største mangelen ved bildet er likevel lyset. Alt kommer med litt tålmodighet. Meget bra start!
Marius O.
Takker for kommentarer!
Er stort sett enig i det som blir skrevet, men utsnittet er det ikke mye å gjøre med.
Positur kunne også vært bedre. Fikk bilder med to fugler og bedre positur, men desverre ikke skarpe nok.
Det er vel som Kjartan skriver at lyset er den største mangelen. Har flere skarpe bilder av enkelt fugl på åte, men er usikker på om jeg skal legge ut så mange med 1600 iso.

Kanskje bedre å vente litt, det går mot lysere tider! Å det er kommet snø i fjellet!!!

Takk for kommentarer!
Marius
Aleksander M.
Ikke topp teknisk, men fin positur.

Mvh Aleksander
Svein B.
Flott bilde fra ørneåte- som noen har nevnt før meg skorter det litt før det sitter 100% teknisk og med hensyn til positurer på ørnene osv. Men det er viktig å erfare litt hvordan forholdene ved slik fotografering er, da er du enda bedre rustet når lyset sitter og ørnene er i sin beste positur ved en senere anledning. Flott.

Mvh
Svein B
Marius O.
Idag har et kommet plenty snø på åte, metrologen forteller om oppholdsvær og delvis sol i morgen. Lader batteri og tømmer minnekort. Tror det blir en bra dag i morgen!!

Takk for kommentarer

Marius
Stian H.
Haloi Marius!

Flotte fugler i sving på åtet for tiden ser jeg. Blir nok bra i morgen med snø og sol, tror jeg får en flott dag på havet... men, til helga har jeg fri...

Lykke til!!
Jon Erik V.
Meget bra start Marius. Det her e et bra utgangspunkt, og fortvil ikke, lyset og bildene kommer til å bli klart bedre ser jeg. Artig å se bilder fra deg igjen på dott'n.

Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu