trompetisten
et gammelt bilde jeg har funnet frem og arbeidet litt med, lurer vel egentlig mest på om dere synes det blir for rotete
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Frode F.

He, dette var annerledes...

Ser trompetisten (med flosshatt), men lurer på hva den dødningehodete blekkspruten gjør på scenen :)

For all del: artig laget, men klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg elsker det eller helst ikke ville ha sett det. Om du skjønner hva jeg tror jeg sier.

FF
Lars B.

Et 'abstrakt konsertbilde' vil jeg si - det er ikke så lett å tyde annet enn trompetisten. Men alt i alt synes jeg det er litt tøft. Og bakgrunnen - den er skikkelig spennende :o)

Hilsen Lars
charlotte s.

takk for tilbakemeldingene begge to,måtte le når jeg så blekkspruten din,det er morsomt hva man kan se når får ett nytt bilde,det er to som turner så vet du det,håper du har bestemt deg for like,og takk lars for rosen av bakgrunn
charlotte
Thorfinn B.

spennende og spøkelsesaktig musikk. Bra bilde :-)
Knut S.

Det her må du forklare. Hvordan har du laget dette bildet? Det var utrolig kult!
Knut
Helge R.

Hei Charlotte!!
Jeg er svak for bilder som er morsomme, samtidig som de gir næring til fantasien min. Her har du buktende former, snor seg til lyden fra trompeten. Bleksprut eller ikke, saftige greier. Den blå bakgrunnen er flott, står til helheten, bra hilsen
:)Helge
charlotte s.

hei takk til dere begge, dette var gode komentarer å våkne til, gjør utvaskinga av jula litt lettere, først til deg knut, dette er fra teaterfestivalen i porsgrunn for noen år siden da jeg fortsatt hadde et gammelt analogt olympus kamera,husker ikke lukkertid lenger, men forholdsvis lang uten blits, en sein sommerkveld. har fått scanna inn bildet nå og bearbeida det i ps med å fjerne gamle riper og klone vekk litt i bakgrunn ellers ikke gjort noe mer med det, og til deg helge bra at jeg kan gi næring til fantasien din da jeg tilslutt tjener på det selv ved at du lager bilder som gir næring til min, og så har vi det gående,the never ending story.ha en fin lørdag begge to.
Avsluttet .

Nydelig fargesammensetning, nydelig komposisjon.
må si jeg likte dette veldig bra.

Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu