Bilde er tatt i går kveld i ti tiden. Synes det ble greit, har ikke tatt natt bilder før så eksperimenterer.. Glad for alle tips..
Bildet inngår i albumet diverse -
Utstyr
  • Canon EOS30D
  • -
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jan Frode A.

Jeg blir usikker på speilingen her. Tar den for mye oppmerksomhet? Slik jeg ser bildet med alle gatelysene, tror jeg det vil bli bedre uten denne rekka som gjenspeiler seg i elva.
Jeg liker lyset og fargetonene i bildet. Rekkverket langs broa, sammen med lyktestolpene, gir ei flott linje og glød. Fin kontrast mot det mørke i bakgrunnen, der det bidrar positivt at bildet blir mørkere oppover mot øvredelen.

mvh Jan Frode
Stig Håvard D.

Jeg er ikke usikker på noen ting. Liker bildet godt. Du har matchet lampene, som par. De ser forelsket ut. Et fredelig og solid bilde, som gir meg god harmoni og stabilitet i mitt sinn.
Stig Håvard D.

Jeg er ikke usikker på noen ting. Liker bildet godt. Du har matchet lampene, som par. De ser forelsket ut. Et fredelig og solid bilde, som gir meg god harmoni og stabilitet i mitt sinn.
Arne L.

Hei Grethe og takk for sist !!
Knallbilde !!! Har sett på alle bildene dine her inne, og du er jo helt rå !
Mange innmari flotte bilder. Jeg ble skikkelig imponert nå ja.......... Synes lysene her er bra jeg, både på brua og speilingene. Når jeg ser på bildet flere ganger henger jeg meg opp i siloen på gården til venstre. Klone bort denne kanskje ??
Tommy G.

Se der ja, et brobilde du også :) hehe, jeg har lagt ut tre brobilder her på dotten allerede :) Har etterhvert begynt å bli veldig fasinert av speilbilder og symmetri i bilder, så bilde ditt faller i smak :). Nattbilder gir liksom en viss stemning og lys som jeg liker veldig godt...

Mvh.,
Tommy
Rune L.

Tøft bilde. Ser dekorativt ut. Ikke for mye utbrenthet på selve lyktene. Men refleksene i sjøen kunne gjern hatt litt mindre diameter, selv om nåværende gjengivelse fungerer svært så bra. Godt valgt høyde-bredde-format.

Mvh
Rune
Ole-Kristian T.

Slutter meg til de andre her, synes dette er stilig :) Refleksene bør absolutt være med synes jeg. Det eneste jeg sliter litt med, er at broa skrår litt oppover mot venstre billedkant. Det er så lite at det blir ikke noe perspektiv av det. Så da bør kanskje den linjen være vannrett? Jeg bare spør :)
Grethe S.

Hei folkens!
Tusen takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger... Kunne jeg gjort noe for å slippe utbrentheten i lyktespeilingen? Har brukt ISO 400 - er det passe??? jeg har ikke peiling på dette med kamerainst i forhold til nattbilder..
Ang vanrett bro - jeg valgte å ha vannkanten vannrett.. tror det blir mest riktig.
Takk igjen..

MVH (:G:)
Rune S.

Et meget vakkert og rogivende bilde. Ser ut som det du kaller et eksperiment ble meget vellykket. Jeg testet med Measure Tool, om bildet var rett, på siloen bak og på lysstolpene. Om det er den rette måten, så var det en liten skjevhet = pirk:-)

Mvh
Rune S
Grethe S.

Tusen takk Rune..
--- eh da har jeg lært- at slikt tar en ikke på øyemål.. :) ler..
det er pirk som til sist gir det lille ekstra, så tar det med meg jeg.
- og koser meg selvfølgelig med kommentaren ''eksperimentet ble meget vellykket..''

Takk igjen!

Grethe
Anne Ø.

Et velkomponert bilde, bra eksponert,
varme gode farger.
Et godt bilde å beskue.

Anne:)
Grethe S.

Tusen takk for hyggelig kommentar Anne!

G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu