Torvhesja på Storfloen
En gang ble den brukt til å tørke torv til strø i fjøset. Nå er den et nostalgisk minne om gamle tider ved skiløypa. Tatt i ca minus 30.
Fint og kaldt lys. Brukbar dybde. Det er sikkert mulig å gjøre litt mer med himmelfargen i PS.
Utstyr
  • Ixus 40
  • -
  • Brennvidde5,6mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetOvereksponert med 1/3 blender.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Veldig pent. Fin stemning. Lyset er ganske så bra.. skulle nesten tro det var belyst med en kjempe-softbox. Tommelen opp for det! :) Bra jobbet!
Wenche J.

Nydelig bilde Thomas. Her har du faatt med deg baade nostalgiske minner og vaar moderne tids transportmiddel, flyet:) Ja her er det kaldt. Kan nesten hoere snoen knitre.
Komposisjon og utsnitt er meget bra med fin skarphet og dybde. Bildet formidler en herlig vinterstemning. Jeg liker bildet slik det er med den bleke kalde vinterhimmelen.
Mvh Wenche
Avsluttet .

Nydelig vinterstemning med et flott lys,en kan formelig høre hvordan det gnistrer:-)
Hilsen Tone!
Eva Marie P.

Nydelig bilde. Jeg gleder meg til å gå på ski :)
Dette var ekte vinterstemning.
-epl
Bjorn F.

Likte det frosne gjærde som er fint plassert , og er med på å lede blikket inn i bildet mot den frosne skogen og fjellet bak.Velkomponert.
Hilsen Bjørn.
Odd Tore S.

Her har natur og fotograf samarbeidet bra.
I gråskala kunne det godt vært et bilde fra rett før krigen når det gjelder både stil og innhold, og det er ment som et meget positivt utsagn fra min side.
Bortsett fra én detalj: Jetstripa. Den kloner du vekk som ingenting.
Odd Tore
Ingunn S.

Veldig fin vinterstemning med den lave sola som kaster skygger over det snødekte landskapet. Liker veldig godt plasseringen av det frosne gjerdet i bildeflaten med den frosne skogen og fjellene i bakgrunnen. Fint hvordan det glitrer i snøen, enig med de over som synes de formelig kan høre snøen knitre i kulden;-)

Hilsen IngunnS:)
Monika Frisvold V.

Hei
koselig vintersteming, å nydelig med dem frossene treene i bakgrunn! flott lys, å jeg ser kulden bite...hufse hufse... :)
hilsen monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu