Darkness
Bildet er tatt på kveldstid, fjernet bakgrunnen, lagt til svart og lekte meg litt i Photoshop
Utstyr
  • Nikkon D70
  • Nikkor 18-70 mm
  • Blenderf/4.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237504} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Carsten A.
Dette ble vel først og fremst noe for glorete, skjønt det er vel egentlig mangelen på billedmessig innhold som må bli hovedinnvendingen. Å male bort bakgrunn med svart gir dessuten sjelden noe godt resultat.

MVH CA
Hege-Christin S.
Hei Carsten!

Takk for konstruktiv kritikk, prøver meg frem med forskjellige ting, fint å få tilbakemeldinger på det en har laget, er nå mest glad i rene naturbilder, har mye å lære, men jeg syntes også det er gøy å leke meg litt med bilder, så en skal ikke se bort ifra at det kan komme flere sånne som denne ;)

Mvh
Hege
Ivar B.
Fortsett å lek Hege-Christin! Lek gir erfaring og fotoglede. Er enig med CA at bildet virker litt glorete. Vet ikke hvilken lyssetting du har brukt, men den virker hard og kunstig. Synes heller ikke den svarte bakgrunnen er heldig her. Ville vært spennende å høre hvilke tanker du selv har bak dette bildet, hva du ønsker å vise, kommunisere. Slik bildet ditt nå er framstilt virker det hardt, kaldt og tomt i mine øyne. Helt motsatt av hva jeg forbinder med en rose:varhet,mykhet, fine linjer. Jeg sier ikke at du ikke har tenkt gjennom hva du ønsker å formidle med bildet, men det når ikke fram til meg. Min løsning her hadde vært mykt lys og konsentrasjon på form og linjer. Jeg sier ikke at det nødvendigvis er riktig framgangsmetode her, men jeg savner det at jeg ikke helt forstår hva du vil kommunisere. Jeg er kanskje streng nå:-), men ikke ta dette personlig, men heller som noen tanker om billedkommunikasjon. For alt jeg vet har du kanskje en tanke bak dette som jeg ikke ser eller forstår slik at feilen i bildet ligger hos meg og ikke deg. Mvh Ivar
Hege-Christin S.

Innerst inne i sjelen langt inne i mørket så ligger det noe å gløder, enten det er håp eller hat, Tanken bak dette bildet er at noen så skjøre som en rose også innerst inne har en glød, noe som kansje aldri vises, noe som kan komme til overflaten når det er noe en brenner for eller som engasjerer en, men samtidig en tanke som kan være noe så skjørt at det ikke skal så mye til for å knuses...

-Hege


Ivar B.
Hei! Spennende å høre dine tanker om bildet synes jeg. Synes også det er viktig å ha en tanke bak det man gjør, og det har du virkelig her. Da kan jeg jo med engang si at feilen i forståelsen ligger hos meg. Jeg ser symbolikkken i bildet ditt, og dine tanker var i nærheten av det jeg kanskje kunne tenke meg lå bak, men bildet greier ikke helt å formidle dette synes jeg, til det har det for for svake fotografisk kvaliteter. Ideen er flott, og tanken bak er flott, men i mine øyne ikke helt i mål fotografisk. Mvh Ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu