Sleeping Lion
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ingerid Margrete Rodskier K.

Dette var bra! Ekstraordinært oppsett, flotte farger, nydelig innramming.
Føler meg veldig nær innpå løven når jeg ser den opp i nesen! Den ser nesten ut som et kosedyr, godt skjult når de vanlige formene ikke synes.
Kjempeflott! Nydelig med den uklare bakgrunnen også.
Du får en anbefaling av meg :-)
Atle J. G.

Greit portrett av en sovende løve, men du ville neppe ha fått anbefaling av meg. Og det er derfor jeg skriver dette.
Bildet er overeksponert, med utbrennte flekker på den viktigste delen av bildet; snuten til løven. Urolig for-/bakgrunn. Synes det har blitt valgt en for stor dybdeskarphet. Hadde bildet blitt tatt med f/3,5 eller mindre på 200mm, så hadde hodet til øven kommet mye bedre frem. vegetasjonen som henger ovenfra er fint, men er usikker på trestammen til venstre. Kanskje noe å tenke på neste gang du skal til dyrehagen :)
Håper du tåler oppbygende kritikk Ørjan. Du vet; ''Din fiende sier at kniven din er skarp, mens det er din venn som sier at den kan bli enda skarpere.''
Keep it up :) mvh Atle
Cornelia T.

Hei, jeg synes dette bildet var fint, til tross for alt det tekniske som Atle ikke liker her. Komposisjonen er frisk, trestammen til venstre begrenser bilder på venstre kant og blikket mitt går da automatisk mot høyre, til løven. Bildet er kanskje overeksponert, men det føles veldig naturlig her, det er slikt noen ganger når man går fra et mørkt sted til et lyst. Og det er nettop det jeg ser i dette bildet, jeg kommer ut fra skyggen mellom trærne i forgrunnen og ser plutselig løven som soler seg :)

mvh, Lia
Ingerid Margrete Rodskier K.

Jeg synes overeksponeringen gir en glimrende følelse av at det er ganske varmt der, noe som faller naturlig i og med at det er en løve vi ser på.
Rot rundt og stor dybdeskarphet indikerer en viss kamuflasje for løvens del, og det er ikke så dumt hvis man ligger og sover...
Bare min mening, altså :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu