Det jeg er usikker på er lyssetting og etterarbeide. Har justert det med Curves. Tar gjerne imot tips til hvordan ting kan gjøres bedre:-)

Det ble brukt blitz rettet mot hvitt tak.
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249158} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anne-Grethe S.
Hei

Absolut ein god ide.
Litt artig å ha eit fint bilde med finstasen på. Utruleg flott med den ''kappa'' over hovudet.
Svart bakgrunn kledde dette bildet.
Nydeleg smil.
Eg har litt småpirk men du har jo kryssa av for at du virkeleg vil ha mi meining:-)
-Litt meir luft på alle kantane hadde gjordt seg.
-Dersom lyset hadde vore litt meir frå sida (lenger nede) Ville augene blitt meir opplyst og det hadde ikkje gjordt noko for min del.
-Ein liten ting til. Eg veit ikkje heilt om eg bør skrive det, for det er virkeleg pirk, men tar sjansen like vel... Dersom jenta? hadde vore vridd litt meir på sida (til venstre) ville ikkje føttene blitt så dominerande. Dei var i grunn det første eg la merke til.
Lett å være etterpå klok
Ellers eit fint bilde

Mvh
Anne-Grethe
Atle G.
Bildet er litt for mørkt etter min smak. Ellers synes jeg det er et herlig barneportrett og smilet til ungen er jo bare helt fantastisk. Et bilde fullt av liv. Stå på! ☺

Hilsen Atle.

P. S: Du kan prøve å sette et punkt på curves midt på, verdier 128 in og 128 out, så justere du punktet oppover. Når jeg bruker blitz i taket, pleier jeg å overeksponere den med mellom 1 og 2 trinn, alt etter hva jeg synes fungerer best i den gitte situasjonen.
Kolbein S.
Tusen takk for tilbakemeldinger og tips:-)

AGS: Skal prøve det med lyset lengre ned, jeg og savner egentlig litt mere opplyste øyne:-), Det med føttene kan jeg og forstå, og si meg enig i, men er ikke så fryktelig enkelt og fortelle en 7 mnd gml jente hva hun skal gjøre;-)

AG: Skal teste det med curves når kommer hjem fra jobb i dag, holder på å lære meg det, så må bare prøve meg fram, så da er det veldig greit og få ''håndfaste'' tips\innstillinger og forholde seg til:-)


KS
S. N.
Herlig uttrykk på barnet, men bilde er undereksponert. Hvis du går inn på levels i photoshop og sjekker, ser du at historgrammet er trykt sammen på venstre side. Dette kan du justere i levels og curves. Se enkel forklaring om hva det handler om feks her: http://www.medieportalen.no/skolefag/photoshop/levels/lev...gekorr.htm

Silje
Kolbein S.
Hei Silje, takk for tips og link:-) Har visst vannvittig mye og lære ser jeg;-)


MVH
KS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu