våryr
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-12 21:19:15
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250503} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein F.
Hei!
Knallstilig øyeblikksbilde. Masse dynamikk og bevegelse med hoppet og stripene i fortauet. Et godt silluettbilde. Litt synd at det som ser helt naturlig ut når et barn gjør det, blir en merkelig manøver når en voksen forsøker seg på det samme. kunne godt tenkt meg å hoppe litt rundt om våren.

Mvh; Jostein
Arne S. G.
For en fantastisk situasjon. Et absurd, fascinerende, mystisk og humoristisk bilde som jeg ble svært fengslet av.
Det kan gi mange spennende assosiasjoner i retning av ''aliens''. Det ser nesten ut som barnet leveterer.
Jeg skulle gjerne ha sett en versjon som var beskåret litt tettere, som akkurat unngikk hun i hvit jakke og bare hadde de sorte siluettene av de gamle damene.

Arne
stein ove d.
Flott situasjonsbilde! Blir jo hoppende glad av å se på det :-)
Chr. G.
Fint dette, får inntrykk av en våryr unge som endelig har fått av seg Cherroxen til fordel for lettere fottøy. De lyse hodene til menneskene i bakgrunnen synes jeg forstyrrer. Jeg ville kuttet godt i toppen, ned til skuldernivå på disse. Det store mørke feltet til høyre er helt ålreit, og behold absolutt breddeformatet i som i v1.
Bodil Kristine F.

Et stilig bilde med spenning i seg og masse bevegelse i senteret med den hoppende jenta. Som en kontrast til de stive voksne. Det som også ''gjør'' bildet er de spiral liknende linjene ut fra senteret - som et eddekoppnett. Er usikker mht beskjæring. Har sans for de lyse hodene, men samtidig er linjespillet og skyggene i hovedpartiet så bra at det godt kan stå alene.

:-) Mvh Bo
Per Olav V. T.
Liker formatet i versjon 1 her hvor skyggen til høyre får gå helt frem til forkant av bildet. Synd hun har hvit jakke til venstre i bildet. Trekker litt av oppmerksomheten. De lyse hodene kunne kanskje blitt tonet ned litt men syns de gir dybde i bildet samtidig som de fokuserer på jenta. Forslaget om å kutte ned til skuldernivå kan også være interessant på versjon 1.

mvh Per Olav
charlotte s.
takk for positive og konstruktive komentare fra dere alle.skal få en dag og prøve litt på det dere foreslo,la bare ut en kjapp klippa en midlertidig:-)
charlotte
espen fedjum d.
veldig bra fanget, litt elliott erwitt-aktig.
eneste som er synd er den ''solinga''.
skulle også sett at du fikk med hele skyggen hennes og.
men igjen, meget bra fanget!
charlotte s.
takk for kommentar espen,ja jeg ergra meg litt over hodet ikke var med jeg og,men jeg var litt for seint ute,får nok ikke gjort noe med det,derimot den solinga,har du eller noen andre noen tips til hva jeg kan gjøre med det?
gro ayla l.
Jeg har sett mange ganger på dette bildet! Syntes det har et fantastisk "lyspill". Likte v2 best. Det er bra for komposisjonen at ikke hele skyggen er med, er nå min mening!
gro ayla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu