Havtåke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251217} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir Ove T.

Tøft fenomen. Det virker desverre som om båten er litt malplassert en plass midt i bildet. Det var kanskje vanskelig å få tatt bildet fra et annet ståsted for å ''flytte'' båten litt i bildekomposisjonen. Likte plasseringen du har gjort av horisonten.
Avsluttet .

Ja båten er litt midtstilt,men ellers så syns jeg dette bildet var både spennende og fint.
Fine klare farger og fint lys.
Hilsen Tone!
Bjorn F.

Hei.
Stilig bildet av tåka som kommer sigende inn som en truende kvit vegg.Skarpe fine farger, liker godt solrefleksene på det blå havet.
Hilsen Bjørn.
Eva Marie P.

Stilig bilde. Det er ikke lett å komme seg unna denne tåka. Blåfarven er utrolig fin. Likte båren som viser så godt hvor svær denne tåka er og glitteret i sjøen er bare lekkert...
-epl
Avsluttet .

Nydelige fargetoner Rune!
Rune L.

Takk for kommentarer.

Mvh
Rune
Anne-Lise S.

Spennende fenomen du har kommet over her, med havtåka som ligger der ute i kontrast til dette perfekte været. Her smeller det i fargene, både ift himmel og speiling i havet, og tåka så vakker, myk og ren der ute! Likte dette! Ville kanskje vurdert panoramaformat her!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu