''
''
Bildet inngår i albumet =:-O -
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger607
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252388} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Julie E.
Men så GØY å se et bilde fra deg igjen!
Har savnet det! Et flott bilde med kraftig kontrast slik du ofte gjør det. Synes du er kjempedyktig akkurat der. Ikke enkelt å finne akkurat det rette nivået.
Så setter jeg jo også pris på et skikkelig grøss. Hva som skjer inni dette ''hytta'' om en stund tør jeg ikke tenke på. :)
Håper på mange bilder fra din side fremover. De er spennende å studere både mht tema og teknikk.
mvh Julie
Erik B.
Herlig, herlig!
For meg så er det beina som gjør susen her. Veldig creepy stemning.
Herlig s/h (som vanlig fra deg).

Hilsen Erik.
Fred S.
Herlig, herlig, sier jeg også, godt å se et bilde fra den kanten igjen. Da jeg så døra i lavvoen på thumbnailen gjettet jeg med en gang at den døråpningen ikke var tom.... Alle ingrediensene her fører tankene i samme retning som de ofte gjør i forb.m. bildene dine, mot noe truende... Himmelen, svart fjell, mørke trær i silhuett; joda....
Det eneste som bryter med det ''faretruende'' er kosten utenfor døra, den ''ufarliggjør'' det hele en smule, desverre....

vh fred
Dorte G.
Jeg kjenner jo ikke fotografen, og lar med vilje være å se på de andre bildene dine, Hans Jakob, før jeg kommenterer. Litt morsomt bilde, for all del. Men det eneste skumle jeg ser her, er at vedkommende enten kommer til å tisse ut gjennom døra, eller skalle i dørkarmen.
Maiken S.
gosh, creepy! men bra gjort!

/Maiken
Jan Frode A.
Igjen et knakende godt svart/hvitt bilde fra deg. Spesiell stemning her, med lavvo i landskapet og ikke minst disse par føttene i åpningen. Nord-norsk nasjonalromantikk og en god dose mystikk hånd i hånd.
Glimrende komposisjon, og gnistrende svart/hvitt.

mvh Jan Frode
Torbjørn K.
Godt å se deg tilbake igjen! Et bilde som hadde fungert bra uten mannen i lavoen, men her setter du selvsagt din egen ''touch'' på bildet med å tilføre det noe ekstra. Utmerket sort-hvitt behandling med bra toner og fremheving av lavoen med å gjøre den noe lysre. Mulig det er noe synsbedrag ute å går her, men jeg synes bildet er litt ubalansert og etter min mening burde du kuttet noe til høyre. Hadde du bytta ut kosten med en ljå, ville dette vært helt knall!

Torbjørn
Erik B.
Støtter ljå-idéen.

Hilsen Erik.
anne g.
hei hans jacob! jeg synes dette er et bra bilde som engasjerer pga de dramatiske virkemidlene og kontrasten du bruker for å iscenesette. ikke noe creepy etter min smak, men ren estetikk. har nettopp sett gjennom de andre bilde din, og estetikken står i høysete! virkelig bra bilder. hilsen anne
Kjell Sigurd S.
He he, tøft. Kontrastrikt og med en fin nerve. Rett hjem hos meg. Skulle jeg foreslå noe så måtte det bli å utstyre boogieman med noe annet enn standard fjellvandrerbekledning.

Kjell S
Andreas Bøe F.
Jævlig kult bilde!
Hans Jacob H.
Takk for kommentarene!
Skjønner at kosten er litt til besvær, selv synes jeg den var litt artig, som en liten humoristisk flekk i den skumle kulissen. Men en ljå; ja jo, absolutt en god idé det. Jeg får ta med meg en på neste tur.. :)
S. N.
Hehe, typisk HJH :D Er vel ikke fra dagens tur, vel?
Fin s/hv, dramatiske skyer og overraskende bein. Kosten er vel til å sope over gulvet.. etterpå. Grøss.
Mon tro om et litt lavere standpunkt hadde gitt mer schwung?

Silje
Odd Tore S.
Så det er her du har holdt til i det siste. Kledd for anledningen, og kosten hører til. Uten den kan man ikke feie de onde ånder ut.
Umisskjennelig stil, fargeløst og kraftfullt.
Odd Tore
Roger V.
Endelig et nytt bilde fra deg.
I likhet med Fred Strømme tenkte jeg at den døra er ikke tom da jeg så thumbnailen. Grøss stemning ja, mange elementer som spiller på lag her.
Gleder med til neste tur du tar.

Roger
Oddvar B.
Dramatikk og god teknikk hånd i hånd. Pent håndtverk.
Erik J.
Utrolig effektfullt og bra! Første prestasjon er å finne et så fantastisk motiv, men den andre og viktigste er å få så vanvittig mye ut av det!
Anne Lene B.
Hei Hans Jacob
Så flott å se et bilde fra deg igjen!
Håndverket er som vanlig ypperlig, det samme er den dramatiske komposisjonen, flotte toner og kontraster!! Bokmerket til inspirasjon

Anbefales på det varmeste!

Hilsen Anne Lene
Dag J.
Herlig dette, og det føyer seg pent inn i rekken av liknende kreative bilder fra deg.

Om jeg skal pirke så synes jeg himmelen er behandlet litt i meste laget. Den virker en anelse påklistret.
Hans Jacob H.
Silje: Ikke fra dagens (gårdagens) tur nei, men fra ifjor på omtrent denne tiden. Lavere standpunkt hadde ikke vært så dumt nei, kanskje (enda) mer dramatikk da.
Dag: Himmelen ja. Drar ofte hardt i spakene, og ikke alltid like lett å stoppe i tide.. :)
Takk til dere alle for kommentarer!
Bjørn H.
Heisan ...

Bra bilde det her... og en god idé. Får litt sånn Hennig Mankell feeling , ''MORDER UTEN ANSIKT'' (med feiekost) :)

Jeg liker mye av sort/hvitt arbeidet, men det blir vel i overkant med behadlingen og etterbelysning. Hytta blir for lys, og også gresset rundt. Himmelen er dramatisk og tøff, og funker for meg.

Alt i alt et spenstig bilde ..

Bjørn.

Torild H.
Hans Jacob: er dette en prolog til et høyfjellsdrama vi får se mer til siden?

Slagferdig s/h som sedvanlig fra deg, men det var den himmelen som jeg ikke ble fortrolig med og som Dag. J. også nevner; ikke bare pirk for min del men går direkte på troverdigheten.

Han står klar i døråpningen, og hva så? I følge den avventende fotstillingen brygger han på noe. Men tror likevel han bestemmer seg for å feie for egen dør, før han lar det som er oppdemmet gå ut over noen andre.

Passe underfundig; kosten må være med.

Mvh Torild
Avsluttet .
flott dramatisk, kontrastfullt bilde! det funker! du har fått mange velfortjente kommentarer:)
Stig Børre E.
Du er misunnelsesverdig dyktig med etterbehandlingen.
Utrolig tiltalende toner. Her er motiv, handling og komposisjon også M+.
Ikke mye kritikk å få herfra.

StigB
Hans Jacob H.
Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg er glad i å etterbehandle bildene mine en hel del, og jobbe relativt bevisst med toner. Ofte med en idé om, og et slags forsøk på å dyrke fram en indre glød, eller et litt ubestemmelig lys i scenariene mine. Med overhengende fare for at det kan bli litt for mye av det gode, og at det kan virke en smule kunstig og unaturlig. Avgjort en vanskelig balansegang synes jeg.

Er derfor takknemlig for oppriktige innspill og innvendinger når de kommer, som gjør at jeg tenker igjennom både motivvalg og etterarbeid både en og to ganger.

Så mange takk til dere alle, enten det er med innvendinger eller ikke. :)

Torild: Dette er nok både prolog og epilog dessverre (eller heldigvis..) :)
Dvs at det ikke foreligger noen planer om fortsettelse her, så han må nok feie for egen dør ja.. ;)
Avsluttet .
Kjemepebra. Eneste jeg reagerte på var masken langs fjellet på venstre side var litt vel tydelig. Veldig spennende med føttene...hvem er dette? hva gjør han der? og hvor er dette? umiddelbare spørsmål som dukker opp.
Espen A. I.
Litt for enkelt denne gangen, slike motiv har for seg og buldre ut i masser av slag og fasonger. MEN dette er helt klart et av de bedre tilskuddene. Flott med føttene, men det er også dette som gjør bildet litt for folkelig, klarer ikke helt å sette ord på det jeg mener, men kanskje vi burde heller ha sett noe annet enn føttene, så det hadde blitt ENDA mer spennende. Kosten er knall!

Espen
Lars-Anders M.
Helt topp. Allt stemmer.
L-A M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu