Utstyr
  • Pentax K10D
  • Pentax FA 200mm Macro
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Robin J.
Fargerikt og pent bilde dette. Mvh RJ
Heidi Helene S.
Hei Magnar.

Sukkersøtt og behagelig dette her. Liker hvordan fargetonene glir over i hverandre, komposisjonen er grei. Du har satt en så høy standard med enkelte tidligere bilder at det skal noe til å tangere seg selv - hvilket du ikke gjør her, men det er jo ikke poenget, for bildet er severdig. Fikk lyst til å bla tilbake og se noen av dine tidligere innertiere, så da gjør jeg det :-)


Heidi Helene.
Ann F.
Sukkersøtt og pent, behagelig for øyet om en kanskje ikke blant dine aller mest spennende.
Fint at det er knopper i den ene enden av buen. Kunne tenke meg den også plassert i skiktet mellom grønt og gult. Og med en blomst renere enn de andre.
En liten brun tendens i venstre del av det nedre i det gule, ville jeg fjernet. Ser ut som noe i bakgrunnen har fått skinne gjennom.

Mvh Ann
Steinulf L.
Blomsterbilde med personlifg preg. Det gjør bildet interessant og severdig i den floraen av blomsterbilder vi har her på dotten.
Ivar B.
Dette synes jeg ble meget bra. Fin løsning med de uskarpe fargene som flyter over i hverandre. Nok et bilde du har satt peronlig preg på. Liker også måten blomstene nesten svever i bildet. Det gir et sprekt, luftig og sommerlig inntrykk. Flott. Mvh Ivar.
Arne S.
Et fint møte med den lille blomtserfamilien som svever rundt i sin gule, men kule verden. Søtt, men godt.
Knut-Inge J.
Fire søte små som ''glor'' på deg. Lekkert - og så sterkt lysande, at det nesten gjer vondt i augene :-)
Kjell Sigurd S.
Lys og fager bukett. Litt slitsomt å betrakte i lengden da hovedmotivet bades i det lysende gule. Artig vri og en fin komposisjon. Pirk; høyre blomst virker å ha noen utbrente partier.

Kjell S
Avsluttet .
Herlig lys og et annerledes blomsterbilde. Liker det smått eksperimentelel uttrykket. Etter min oppfatning burde du strammet inn utsnittet endel. Midtstillingen liker jeg heller ikke. Men for all del et stort pluss for at du presenterer et litt annerledes blomsterbilde. Det trenger vi.
Stig Børre E.
Jepp. Dette faller i smak og vel så det.
Flott lagdeling med gult og grønt. Veisene er fint plassert og står i passe kontrast.
Det er et eller annet til høyre for veisene som ikke helt passer inn. Litt kloning ordner vel det.
Kreativt, friskt og inspirerende.

StigB
Magnar B.
Takk for alle gode ord og innspill. Det er veldig inspirerande.
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Magnar. Dette var friskt og sommerlig. -Utrolig flotte farger! Uskarpheten som ligger som et tynt lag foran gir bildet en meget behagelig drømmende effekt. Skal jeg uansett prøve å trekke fram noe å pirke på, blir det knoppene som bryter litt opp. Men da hadde jeg lett litt ;) Jeg liker bildet godt.

vh ingebjørg
Espen A. I.
Veldig freshe sommerlige farver, her synes jeg du treffer med noe annerledes vi virkelig hungrer etter på makrofronten!

Espen
Jan-Eilert P.
Pent

(Jeg hadde lyst å kun skrive dette ordet, fordi det er dekkende for hva jeg syns om bildet. Jeg trenger ikke lete etter flere. Verdien på kritikken øker ikke proposjonalt med antall ord. Så derfor får det holde denne gang ;-) )
Magnar B.
Takk igjen for god tilbakemelding!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu