love is in the air
Graffitien ”Kilroy was here” dukket opp over alt hvor amerikanske soldater kjempet under siste verdenskrig.
Salige Kilroy var en skipsverftsformann som signerte ferdigstilt arbeid på denne måten, noen soldater så det og snart dukket ordene og den lett gjenkjennelige fyren opp i øst og vest.
Hitler var overbevist om at Kilroy var en amerikansk spion, selv Stalin lurte på hvem han var, i sluttscenen på krigsparodien ”Kellys hero” ser du logoen.

Jeg måtte bare gjøre dette, for da jeg var ferdig var manipulasjonen blitt et utålelig glansbilde, alt var ganske fælt helt til Kilroy dukket opp og løste det hele i all munterhet..

Bildet er skapt i ånden til maletradisjonen fra middelalderen hvor bibelske motiver dominerer og det er preget av symbolikk som åpner for forunderlige tanker hos betrakteren.
Her presenterer jeg et glansbilde av en lite omtalt begivenhet; sønnens kjærlighet til Maria Magdalena. De to turtelduene og avkommet deres er avbildet til glede for alle som tror på Dan Brown.
Ha en flott uke hilsen
:)Helge
Bildet inngår i albumet religiøse særheter - sære bilder
Utstyr
  • Nikor linse 28-105
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetglansbilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260614} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Helge R.
Vikingmarked på Karmøy denne helgen fører til kaos i utleggelsestidspungtet, derfor kommer fredagsbildet på onsdag, håper det går greit
:)Helge
Anders H.
Søppel, sorry :)
Helge R.
den forurenser i det minste ikke kloden vår
:)Helge
Dag T.
Søppel? Hvorfor det?

Jeg liker disse religiøse særhetene dine. Vellaget på sine egne premisser, det vil si at ting som lyssetting er totalt på jordet ut fra ''virkeligheten'' men fungerer likevel fordi klipp-og-lim-effekten er en del av innholdet og den malertradisjonen du nevner. Rare innfall og humor gir ekstra grunn til å kikke nærmere.

Det kan jo hende at det henger litt sammen med et litt distansert forhold til religioner, deriblant den du leker med.
Geir F.
Diskusjoner om lyssettinger og perspektiv og alt dette i en kunstform som består av ellevill manipulasjon, det skjønner jeg ikke. Ingen påstår at dine bilder er en naturalistisk gjengivele av virkeligheten. Selv kunne jeg tenke meg at du gjorde enda flere ''feil''. Og la det bli en del av ditt skakke og vridde univers. La oss få solen fra øst og vest på en gang. La bakgrunnen være større en forgrunnnen og la himmelen være grønn.

Du er en av de mer spennende fotografene her inne, og selvfølgelig. Du leverer også varierende kvalitet. men det beste er ypperlig.

Og dette? Midt på treet til deg å være men innholdet er knall. Og taggingen: Joda: Sikkert søppel på sett og vis men hvem andre enn deg kan finne på å gjøre det i en slik setting?

-fløde-

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu