Forførende men farlig
Da jeg sto og tok bildet var jeg klar over at det var et vakkert syn, men jeg syntes det ble enda penere da jeg fikk lagt det inn på maskinen. Fikk en drømmende følelse av bildet:)
Bildet inngår i albumet Grensen - De sier at dersom man har funnet et sted man liker å ta bilde av, skal man dra tilbake og tilbake under alle slags forhold. Grensen er et slikt sted, vakkert selv på en vanlig hverdag:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-10 00:25:33
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-06-10 19:37:13
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-06-11 03:20:30
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S18-55mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde25mm
  • Blenderf/29
  • Lukker0,8s
  • Filmtyperaw iso100
  • Nei
  • AnnetØver meg på de forskjellige instillingene. Her var formålet å få bevegelse i bølgene men beholde steinene skarpe. Dermed lang lukkertid..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261019} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thorbjørn R.
Ja, absolutt et vakkert syn. Og brukbart gjennomført. Men jeg synes likevel at det blir litt kjedelig. Ett ytterligere element tror jeg hadde løftet dette bildet.
Geir B.
Nydelig stemning ....... men med en plassering av horrisonten som tilnærmet deler billedflaten i 2 like deler, er det fare for at du vil få kommentaren: ''litt kjedelig'' :-)

Her er det imidlertid flotte blåtoner, nydelig vannflate og flott spill i skyene. Med en ørliten beskjæring i bunn, vrir du komposisjonen tilstrekkelig til at dette holder ...... i massevis :-)

mvh
Geir
Elisabeth J.
Takk for konstruktiv kritikk:)
Ja, ser meg ofte blind på slike enkle ting som dette på egne bilder, så det er jo mulig å få gjort noe med:) Skal få lagt ut en verson 2 hvor jeg kutter litt i bunnen. Men et ytterligere element blir det verre å få gjort noe med i denne omgang siden bildet alt er tatt. Men er usikker på hva det kan være...? Kan det være noe som feks en fugl?
Mvh Elisabeth
Dag H.
Versjon 2 er vel den beste her. Dersom horisonten rettes opp slik at den ligger i vater vil det heve bildet ytterligere. Rimelig likt et bilde jeg tok fra så å si samme ståsted bare med litt lengre lukkertid.

http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=252903
Avsluttet .
Hei Elisabeth, bra foto! V2 fremhever himmelen og fargene i horisonten bedre og du unngår (kjedelig) midtdeling. Du kan rette opp horisonten og til og med kutte mer nede, under bølgen etter min mening - du har likevel forgrunn nok som ikke stjeler oppmerksomhet fra den fine stemningen i bildet.
Vennlig hilsen MV
Thorbjørn R.
Ja, det kan være hva som helst egentlig. En fugl, båt, mennesker.. Hva som helst, bare det passer inn. Men ikke misforstå, bildet er fint det - men det finnes så mange bilder av denne typen at de lett kan bli litt kjedelig. Har du med det lille ekstra, så unngår du det.
Elisabeth J.
Hei, tusen takk for alle tilbakemeldinger, alle råd tas i mot med stor takk:) Ser nå at det ikke er nøyaktig samme bilde jeg har lagt ut, var ikke så lett å se med en gang... men siden dere liker verson 2 best blir jeg å legge ut en redigert verson av denne etter rådene fra dere.
Mvh Elisabeth
Geir B.
Du bør konsentrere deg om V1 synes jeg, for der er vannflaten ( etter mitt syn ) mye vakrere p.g.a. lengre lukkertid - den litt mystiske stemningen er ikke like tydelig i V2 ( selv om beskjæringen i V2 er etter mitt ''hode'' ).

mvh
Geir
Brit M.
Hei Elisabeth, enig med Geir her. Hvorfor ikke beskjære himmelen på v1, og rette opp horisonten selvsagt, og beholde de flotte steinene og den vakre bølgen? Det er den nederste del av himmelen som gjør den vakker, syns jeg, og det blir fremhevet enda mer hvis du kutter øverst.

Brit
Elisabeth J.
Skal prøve ut rådene deres, og er i grunnen enig angående stemningen på v1, som i grunn var formålet da jeg tok bildet. Tusen takk for tilbakemeldingene:)
Mvh Elisabeth
Avsluttet .
Sluttresultatet V4 ble flott - et bilde som inneholder en fin kveldsstemning med mye ro!
Elisabeth J.
Tusen takk det er hyggelig å høre:)
Mvh Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu