Lodz-02 (PL)
Lódz er Polens nest største by i sentrum av landet. Den utgjør sammen med omkringliggende områder Storbyområdet Lódz med om lag 1 150 000 innbyggere.
Bildet inngår i albumet 2005-LODZ -
Utstyr
  • Hasselblad
  • Planar CFE 80/2.8
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/15s
  • FilmtypeFuji Provia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Det här var en vacker bild! Fint med den röda växte som går igenom..fina toner.. Å jag blir lite nyfiken oxå på vad texten betyder..
Mvh/C
Tove H.

Fin effekt med s/h på gravsteinen og rødt på planten- nesten som symboler på død og liv. Teksten som vi ikke forstår gjør at det ikke virker privat, så det synes jeg er et pluss. Vakkert og bra bilde!
Mvh Tove
Tom E.

Også et svært vakkert bilde. Bruken av farger i s/hv-bilder fungerer ikke alltid så godt, men her syns jeg det funker som bare det! Rødfargene er såpass duse at de passer til og framhever steinen i gråtoner. De fremmedartede skrifttegnene gir meg nesten en følelse av at bildet kunne vært hentet fra Ringenes Herre.

Mvh TomE
Robert W.

Hei Camilla, Tove og Tom!
Først og fremst - takk for kommentarer! Jeg er glad, at dere liker dette bildet.
Jeg må sa, at det er ikke et s/h bild! Det er fargebildet - jeg her gjorde det med diapositiv - Fuji Provia - se beskrivelsen. Bldet er ikke manipulert.
(Jeg er lei meg - jeg snakker ikke norsk, men jeg prøver å lese og o skrive...)

Mvh
Robert
Torbjørn L.

Dette bildet var utrolig bra, det var som kommentert tidligere mystisk med teksten vi ikke forstår og behagelig med den duse rødfargen i planten.
Ble sittende en hel stund og studere det, dette er virkelig noe som glatt kunne hengt på veggen

Tobby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu