Bildet inngår i albumet Sør-Afrika -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-09 22:41:54
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264308} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Andreas L.
Jeg tror og synes at bilder som dette bør ha en fortellende tekst som forteller noe om hva som skjer og hvorfor. Er det noe politikk knyttet til bildet, eller har du bare vært på safari og møtt lokalbefolkningen. Bildet gir meg lite siden jeg ikke kjenner til omgivelsene. Bildet er heller ikke noe vakkert i seg selv... En liten tekst hadde hjulpet mye.

-Andreas
Thorbjørn R.
Takk for innspillet. Jeg synes ofte det kan være greit å vente litt med å legge ut bakgrunnsinformasjon - da styrer man ikke tolkningen i like stor grad.

Jeg hadde forøvrig ikke storpolitikk i tankene da jeg tok bildet. Dette er mor og barn som er i ferd med å avslutte dagens salg av meloner på et lite sted nord for Pietersburg i Sør-Afrika.

Om den sparsomme responsen skyldes manglende bakgrunnsinformasjon eller at bildet er uengasjerende får jeg vite nå når jeg har fortalt mer.


Inger-Lise S.
Hei! Et godt bilde hvor jeg liker komposisjonen du har valgt. Klare, fine farger.
Det heter seg jo at et bilde skal kunne tale for seg selv. Også at betrakter bør få muligheten til å bruke sin fantasi i tolkningen av bildet. Jeg har sansen for disse ordene, men det finnes selvsagt unntak..

Enten kvinnen skal kjøpe eller sette seg inn i bilen, vil jeg likevel si at dette bildet dokumenterer godt!

Du har mange gode bilder! Fra Svalbard i nord til Afrika :-) Spennende!

Inger-Lise:-)

Ketil K.
Bildet ble litt for vanlig og uten en nødvendig nerve for meg, selv om babyen viser flegmatisk opptreden.
Lars-Anders M.
Herlig bild. Liker det blå som går igen. Og menneskerne. Ok.
Ole-Kristian T.
Hei Thorbjørn, synes bildet ditt er vakkert; mor-barn-motivet er i seg selv vakkert og tidløst, og her har babyen en herlig positur, fullstendig avslappet og sorgløs i forhold til livet rundt seg. I tillegg sier det noe om kvinnenes situasjon under disse himmelstrøk; jobb og morsrolle må kombineres. Liker godt fargene i bildet, blåfargen går igjen på mor og bil, mot det karakteristiske rød-brune jordsmonnet i Afrika. Glimtet av husene i bakgrunnen kunne lagt til noe om levestandard, men er for utydelige til det. Kanskje du kunne kuttet litt øverst for å fokusere helt og fullt på hovedmotivet?
Thorbjørn R.
Takk for innspillene. Jeg har lagt ut en v2 hvor jeg har kuttet litt, som Ole-Kristian foreslo. Jeg synes det ga bedre kontakt med menneskene.

Blåfargen som går igjen, er påpekt her. Også far var kledt i blått.
Gunnar John C.
Dette bildet fanget i alle fall mitt blikk. Det forteller historie(r), som flere har vært inne på ovenfor, og fletter dem fint sammen. For meg er det barnets og mors ulike historier om dagen, som gir den interessante kontrasten. Utmattet søvn kontra målbevisst øyeblikk med bilnøkkelen. Farvene - både de blå, de grønne og de røde går igjen i flere elementer og skaper sammenheng. Beklager at jeg ikke har noe mer hjelpsomt å bidra med :-) det eneste forbedringspotensialet jeg ser er de tre-fire lyse flekkene i bilens bakvindu, som jeg ikke synes bidrar særlig.

Gunnar
Avsluttet .
Fine farger. Liker v2 best.
Mvh Ronja
Thorbjørn R.
Tusen takk for ytterligere kommentarer.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu