Elv
Finnmark
Utstyr
  • HP
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John G.

Hallo!
Sorry. Synes ikke dette var spesielt vellykket. Etter min menig blir dette for mye filter og for lite bilde!
Motivet i seg selv ser jo greit ut, og tror du hadde tjent på et litt mer straight bilde. Skjønner?...
Mvh,
John
Svend Y.

At det er mye fin natur nord i landet er det ingen tvil om, og at det er mye fine filter i Photoshop er noe de fleste vet, men ærlig talt er dette noe å legge ut for vurdering. Ser ut som guttungen på 7 har lekt seg.
johnny j.

Men 140 har tross alt sett dette bildet.
Svend Y.

Ja men det kommer nok av at Thumbnailen er såpass liten at ingen ser hvor ille det er før de åpner det. antallet som har sett bildet har ingenting med hva du har prestert her. Sett deg gjerne og lek mer med PS og lær deg å bruke PS, men ikke lemp de misslykkede forsøkene ut på bildekritikken.

Hvis du tar en titt på diskusjonssiden er det nå en større diskusjon om kvaliteten på og mengden bilder folk legger ut. Med dette bildet er du i den mindre positivt mottatte gruppen med bilder som dette. Bare at det er lett og raskt å legge bilder fra digitalkamera ut på nettet er ikke noen unskyldning for ikke å ta en liten kritisk vurdering selv først. Synes JG er alt for mild i komentaren sin, men han setter fingeren pent og høflig på problemet. jobb mer med motivet og mindre med filtre i PS.
johnny j.

Har selv deltatt i debatten og har kommet med mitt forslag. Jeg gidder ikke å høre på kritikk fra folk som ikke følger med.
Svend Y.

PSST les igjennom den nevnte diskusjonen plus startet ny diskusjon ''bildekritikken 2'' og så snakker vi om å følge med OK?
Har faktisk vært med ganske mye i den disk.. nå og flere ganger før. Dersom du ikke gidder høre på kritikk bør du kanskje revurdere hvorfor du legger bildene på bildekritikken. Hvis du ikke tåler å høre at denne manipuleringen ikke gjorde noen positive tillegg til et ellers gjennomsnittlig naturbilde er du litt for hårsår etter min mening. Sorry ;0)
johnny j.

Dette er ikke noe å be om undskyldning for.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu