Inn for landing
I hard kamp om brødsmuler mot noen ender, kom denne inn. Bare touch`et vannet og fløy videre.
Utstyr
  • Minolta Dimax
  • 70-300 mm
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeProvia 100F
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27027} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Carsten A.

Denne var fin - og kunne vel vært enda mer overbevisende med bedre tegning i lyse mellomtoner/høylys. Selv om det er slike toner i originaldiaset, kan det ha falt ut ved scanning (direkte?) på en flatbedscanner.
MVH CA
Geir Arne M.

Enig mer Carsten. Fint fanget , men kunne tenkt meg mer liv i det hvite.
Kanskje litt mer ''landingsstripe'' ?.

mvh gam
Trine Ø.

Ja jeg lurer på det selv også, det er en flatbed med bildeadaptor så jeg scanner diaset på flatbed`en om du skjønner. ER nok ikke den råeste kvalieten på scanningen med den. Tenkte kanskje jeg skulle få laget et papirkopi av den for å se forskjellen.
Trine :o)
Carsten A.

For et såpass bra bilde er det leit om en bare har tilgang til flatbed med diasadapter. Om scanneren har noen kontroller som kan dempe utbrenningen i høylysene, bruk dem. Dersom du bestiller en papirkopi, vil det idag mange steder skje gjennom filmscanning og digital utskrift. Da skulle du ha en sjanse til å få et brukbart scan på kjøpet.
MVH CA
John G.

Hallo!
BRA! Heldig for deg, og oss, at den vrir på hodet, slik at vu ser øyet og nebbet så godt! Dét hever bildet.
John
Lars L.

Flott. Flott vingeform. Denne fortjener et skikkelig scan. Kost på deg det.
Trine Ø.

Takk for komentarer, ja det er dumt jeg bare har en flatbed scanner, men økonomien tilsier ikke alltid at man kan kjøpe det feteste utstyret :o(. Sånn sett er foto som hobby dumt. Men jeg syntes det var bedre å kjøpe en sånn enn ikke ha noen i hele tatt. I nøden spiser fanden det meste som dere vet :o)
Jeg lover å få en skikkelig scan på dette, og hvis noen har et bra tips om hva jeg burde investere i av scanner senere for en bedre kvalitet på dias og negativer tar jeg gjerne i mot det.

Trine :o)
Bjarne R.

Utgangspunktet er nok en fin situsjon, og en fin bevegelse i fuglen, men det ødelegges av de store utbrente hvite områdene.
Haiman A.

Fint bilde. Synd at det er så utbrent.

::Haiman::

Carsten A.

Tips om filmscanner(e) er sendt på mail!
MVH CA
Trine Ø.

Takk for komentarer folkens, er det noe jeg kunne gjort annerledes når jeg tok bildet for å få mer avtegninger på fugger`n?
Trine :o)
Carsten A.

Ja, eksponert fra 1/2 til 1/1 blendertrinn mindre, ofte smart med kombinasjonen relativt lang eksponering og svært lyst motiv i bevegelse.
Men ser du bedre tegning på originalen? Det er ikke sjelden noe der en kan få fram med en litt avansert filmscanner og etterfølgende bildebehandling. Men uten å ha sett originalen blir dette litt gjetning - selv om bildet her antyder at noe antakelig kan gjøres.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu