Backyard
Kan fremstå litt ''rotete'', men søk detaljene...
Personlig falt jeg for en detalj som er morsom .-)

ps. Veldig åpen for forslag til andre utsnitt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-06 21:53:14
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger527
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270485} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jostein F.
Hei!
Dette var rett og slett et kjempestilig bilde. Liker både utsnitt og det kvadratiske formatet. Masse herlige detaljer og farger egnet til et langtidsstudie.

Mvh; Jostein
Peter M.
Takker så mye for hyggelig tilbakemelding Jostein :-) kan for øvrig nevne at bildet er tatt i Barcelona tidligere i sommer.

Mvh Peter
Brit M.
Herlig bilde med de skjønneste fargetoner. Her kan man sitte og se ja, og ikke bli lei. Utrolig detaljrikt, spesielt artig med ''dongeribeina'' som slanger seg oppe på røret. Noe hellende perspektiv som er helt greit på høyre side, men irriterer på venstre.
Flott flott flott.

Brit
Anne-Lise S.
'Dongeribeina'' på røret la også jeg merke til med det samme, Brit, og også ''gymposen'' som henger til venstre. Et herlig bilde med mange detaljer. Tippet først på Roma da jeg så dette siden jeg kom over noe lignende da jeg inntok enkelte smug der, men så viser det seg at dette er Barcelona. En by jeg ennå ikke har hatt gleden av å besøke, men som er et av stedene jeg en gang ønsker å undersøke nærmere via kameraet en gang. Herlig mange detaljer i dette bildet som krever langtidsstudie, noe som for min del gjør motivet interessant. Herlige farger og en følelse av forfall som jeg finner spennende!

Anne-Lise
Peter M.
Hei Brit og Anne-Lise, kjempegøy at dere har sansen for bildet og alle detaljene. Jeg var redd for at jeg fullpakket bildet med litt for mye å feste øynene på. Men i dette tilfellet følte jeg likevel at det inviterer til nøyere studering over tid. Veldig hyggelig at dere er av samme oppfatning.

Hilsen Peter
Stig Børre E.
Kaos, men allikevel orden. Liker komposisjonen og motivet er interessant.
Syns bildet er best i farger. Mye fine linjer. Et bilde å gå på oppdagelsesferd i, hvor nye detaljer dukker opp etterhvert. Stigen er viktig - snarveien til bakgården for den med kraft og spenst...

Ville vurdert å kutte den skrå murkanten på høyre side (og litt nede for å beholde det kvadratiske formatet).

StigB
Torild H.
Ja...har sansen for når et bilde deles vertikalt med en mørk og en lys side; syns balansen mellom disse to sidene fungerer bra. Liker dessuten godt symmetrien gitt av de smale, vertikale stripene ytterst på h. og v. side.
Som helhet: masse detaljer, linjer, strukturer og farger; leter kanskje til slutt etter ett eller annet som være et hovedelement ... uten helt å finne det. Håper det derfor er greitt at jeg putter bildet i skuffen for det småabsurde eller underfundige, det bl.a. pga dongeriføttene, også nevnt av andre, og ... er det du eller jeg som har sett for mye på TV2 i det siste?(nedre venstre hjørne)

Mvh Torild
Peter M.
Tusen takk Stig og Torild for gode grundige (og ikke minst morsom) tilbakemelding :-)

hilsen Peter
Steinulf L.

Et bilde som krever litt tid. Mange fine detaljer, men jeg er glad det ikke er min bakgård.
Trine B.
Nydelig bilde med flotte farger og detaljer. Syns absolutt det var best i farger!
Peter M.
Takker så mye for hyggelige kommentarer Trine og Steinulf.

Peter
Marit O.
Fargerikt og stilig,mye spennende og studere her Peter!
Mvh Marit
Tove H.
Herlig bilde med flotte farger og masse spennende detaljer å studere! Liker det.

Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu