Kaprifol (Lonicera) II.
Nok et bilde av kaprifol, her med bær.
Bæra blir helt røde, som modne, og kan spises av fugler.
Bildet inngår i albumet Planter. -
Utstyr
  • Hp photosmart 850 kompaktkamera.
  • -
  • Blender-
  • Filmtypedigitalt.
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tone A.

Hei Hilda
Flott at du la inn eit nytt bilde av den vakre kaprifolen. Her er det fin balanse i bildet med stilken med blomane på eine sida og stilken med bæra på andre sida. Ein frodig klatreplante som har spesielle blomar der kronblada krøllar seg når dei vert åpna.
Skarpe detaljar med rosatona kronblad ispedd med lyse parti. Lyset er litt skarpt på to begerblad som kryssar kvarandre i venstrekanten nederst, men elles eit flott bilde kor formene,linjene og fargane kjem fint fram mot den blåtona bakgrunnen som er så roleg.
Godt med andre som har hageinteresse. Då eg fekk digital fotoapparat våren 2005, så vart det mindre lesing av hageblad og mindre spaing i hagen. ''Moldvarpen'', vart eg kalla før fotointeressa overtok. Men eg har fortsatt ei stor hageinteresse, sjølv om dei latinske navna går meir i gløymeboka.
:) Tone
Barbro N. V.

Hei Hilda, et nydelig blomsterbilde, ellers har Tone levert en flott kommentar som jeg henger meg på.

Barbro
Hilda Hol E.

Hei Tone og Barbro.

Tusen takk for positive kommentarer.

Tone: Som alltid leverer du grundige kommentarer som det er en fryd å lese.
Jeg har nok truffet en ''søster i ånden''. Jeg har alltid hatt en stor planteinteresse, men etter at jeg også fikk digitalkamera, har interessen tatt en litt ny vendig eller utviklet seg litt anderledes. Jeg legger mer merke til detaljer, til lys og skygge, sol og gråvær og årstidenes gang.

Ha en fin søndag, begge to :-)

vennlig hilsen Hilda.
Avsluttet .

Hei
Jeg er også en av de hageinteresserte, eller rettere sagt blomsterinteresserte. Jeg graver i tillegg i hagen, ihvertfall om våren og når potetene skal opp. Jeg har tatt bilder i hagen med digitalkamera siden 2002 noe som gir en ekstra glede over å ha hage.
Du har lagt ut et veldig fint bilde. Klart og med vakre farger. Bruker du PhotoShop og forbedrer bildene dine der før du legger dem ut. Jeg er ikke kommet i gang med å jobbe med bildene etter at jeg har tatt dem så jeg vil gjerne ha tips om det hvis du har noen.
Vennlig hilsen Elinor
Tove H.

Med god skarphet og flott blå bakgrunn står den så blekrosa og fin i regnet. Flott med de røde og grønne bærene. En liten rest av sommer...sukk.
Mvh Tove
Hilda Hol E.

Hei Elinor.

Så artig og gledelig å treffe på noen som har samme interesse som en selv.
Jeg har alltid vært opptatt av planter, og av naturen generelt.

Ja jeg bruker photoshop. Jeg bruker et program som heter picasa, og som finnes på nettet, du kan laste det opp gratis. Det er veldig enkelt i bruk, så hvis en ikke har så veldig store ambisjoner, er det greit for å beskjære, gjøre skarpere, piffe opp fargene m.m. Det finns jo også programmer for å klone, dvs. ta bort ting som ikke burde med på bildet.

Håper du ble litt klokere :-)

Vennlig hage- og fotohilsen fra Hilda.
Hilda Hol E.


Hei Tove.

Tusen takk for din fine kommentar.
Ja, vi får prøve å holde hardt på sommeren, om enn bare på bilder.

Vennlig hilsen Hilda.

Laurberg G.

En smuk kaprifolie. Synd bare at man ikke kan fotografere duften med :-) Her synes jeg at du har lavet et godt biofoto som viser både blomst blad og bær. Et lidt svært motiv. Men her lykkes det. mvh. lau
Hilda Hol E.

God kveld Laurberg.

Tusen takk for din positive kommentar.
Ja, duften skulle jeg svært gjerne hatt med. Kaprifol syns jeg er svært vakker og særegen, når man tar den nærmere i øyesyn.

Vennlig hilsen Hilda.

Geir N.

Et friskt og fint blomsterbilde dette. Godt komp , skarpt og med fine farver og godt lys. Et bilde som kvikker en opp på en høstdag som denne.
mvh
Geir
Hilda Hol E.

Hei Geir.

Tusen takk for din fine kommentar.

Ja, en får holde på sommeren så lenge en kan, om enn bare på bilder. Høsten kom altfor tidlig iår.

Vennlig hilsen Hilda.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu