Bildet inngår i albumet Lek -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-12 12:54:50
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276625} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
erik j.

Hei Tom.

Utrolig fet s/h behandling. Skikkelig trykk i kontrastene. Bildet er interessant og har en historie i seg, det liker jeg. Barnet ser ut til å forlate området, noe som kanskje er helsemessig forsvarlig... For meg blir det imidlertid for mange elementer her. Det er ikke noe naturlig sted å hvile blikket, og det flakker mellom de ulike motivene. Jeg tror det er den skrothaugen som kan se ut som fronten på en bil som skaper uro for meg. Hva med bare barnet, tønnen og bilen? Fungerer det? For all del, absolutt severdig.

erik
erik j.

...og med ''fronten på en bil'' mener jeg altså skrotet til venstre i bildet :)
Stig Børre E.

SH-konverteringen er veldig fin.
Litt kaostendenser uten at bildet blir for rotete. Føler at storyen jeg etterlyste i ditt siste bilde er på plass her. Jo, liker dette. Et bilde som jeg ikke blir fort ferdig med.

StigB
Laurberg G.

Både ja og nej. 1.Billedet er aldeles rodet. 2.Billedet er vidunderligt rodet. Her kan man vælge frit. Hvad vil du have. En gammel kompressor. Et par tomme olietønder til musikals udøvelse. Eller skulle man købe en gammel opel. En eventyrlig leeplads barn men nok ikke ufarlig. Om man kan lide roderiet eller ej er nok en smagssag. Version 2 er besjælet af ro. Her ser man et barn forsvinde mellem to elementer. Roligt, velkomponeret og i mine øjne kedeligt. Version 1. Aldeles forfærdentlig rædsomt men med masser af associationsmuligheder. Vælg selv. Jeg kan ikke. Det er to meget forskellige bileder. Og Ingen af dem ville vel vinde nogen kunstkonkurence. Men .... mvh. lau
Tove H.

Tenker på at våre barn skal overta rotet og forfallet vi har etterlatt oss. Vil de ''gå ut av bildet'' eller hva? Dette ble vel en rotete kommentar, prøvde å si mye med få ord... Uansett vil jeg si at v1 er interessant, fortellende og med gode kontraster og god komposisjon. Synes ikke den er rotete. V2 ble for tam.
Mvh Tove.
Tom T.

Ser smaken er forskjellig og veldig bra at dere er ærlig mot meg:)

TomT
Ronny A.

Hei Tom.
Synes nok V1 er noe rotete, jeg også. v2 er roligere, men alt er så midtstilt at bilde blir kjedelig. men, morsomt at du prøver nye innfallsvinkler:-)
Ha en fin kveld.
mvh Ronny
Avsluttet .

Du har så mange spennende bilder Tom:-)
Og dette liker jeg også,hos meg fremkaller det vel omtrent samme tanker og følelser som hos Tove.
jeg syns ikke det er ''rotete'',vel,det er rotete,men det bør være det etter min mening,verden er ikke bare ryddig og pen og jeg syns du viser oss en verden vi bør tenke over om vi vil ha,rot kaqn være så mangt,ikke alltid negativt,men denne typen rot er jeg ikke så glad i.
Flott fortellende bilde.
Hilsen Tone!
erik j.

Laurberg sier det godt. Takk for at du er villig til å prøve iht til mitt tåkete tankespinn. Det var muligens ikke så vellykket, men jeg likte faktisk v2 bedre. Det kunne i allefall passet godt i en slags serie (som det kan se ut som du har tanker om). Som du sier, smaken er forskjellig!

ErikJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu