Høst på Fuglehaugen Motorsenter
Bildet inngår i albumet Sport/Action - De er av kamerater, proffe, amatører og andre jeg har vært sammen med. Det var slike bilder som vekket interessen for foto i utgangspunktet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Andreas S.

Hei

Har utrolig sansen for komposisjonen din her! Fint med området til venstre kontra resten av bildet. Fine farger, god skarphet og et godt toneomfang.

Mvh. Andreas D.
Johan B. H.

Hei Thomas,

Er helt enig med Andreas om at komposisjonen er bra. Jeg liker bildet ditt godt. Det er abslolutt et actionbilde er verdt å ta en titt på. Sitter å tenker på om det kunne vært en idé å fjerne gjerdet til høyre, men ikke sikker.

-JOHAN
Thomas M.

takk skal dere ha!

Thomas Mørch
Kristoffer Ø.

Ja... Dette var bra... Litt annerledes komposisjon og vinkling, og det likte jeg veldig godt. Ikke enig med Johan B. Holmen om å kutte mer til høyre. Jeg liker ikke når man gjør det. Da får vertfall jeg en følelse av at det bevegende objektet, her motorsykkel og syklist, rett inn i ''veggen''. Nå synes jeg det er bra luft og et veldig bra bilde:) Det er vertfall min mening;)

- Kristoffer -
Johan B. H.

Nei, ikke det jeg mente. Det jeg prøvde å foreslå var å ''clone'' bort gjerdet. Sorry, litt dårlig formulert. Jeg ville ikke beskåret bildet mer til høyre.

-JOHAN
Marcus B.

Det här var bra. Det blir skönt tryck i bilden när han ligger lägre i bild än blommorna, som att han trycks mot marken i svängen av farten. Det var en jättebra komposition och bra fartkänsla. Jag tycker räcket passar in, det känns som det balanserar upp bilden mot de höga blommorna, men jag kanske har fel?

Mvh
/Marcus
Kristoffer Ø.

Aha Johan... ''Litt dårlig tolket'' av meg også da...;) Skjønner... Sant at det kan være en ide... Jeg har ikke noe i mot gjerdet... men det er jo en smakssak. jeg synes ikke alltid at man trenger å klone bort slike ting. altså jeg vet ikke hvor mange hakk det eventuelt hever bildet. Jeg liker å redigere, leke og fargebehandle. Men jeg synes ikke man skal lyve for mye, og fjerne sånt i et bilde som gir seg ut for å være en avbildning og gjengivelse av virkligheten, men det er jo min mening. Jeg redigerer jo innimellom jeg også, er ikke det, men sånn som her synes jeg kanskje det blir litt ''overdramatisert''. Er ikke sikkert det alltid er nødvendig å fjerne slikt. Man gjorde jo ikke det før? Og det ble tatt kjempebilder da også...
eller?

- kristoffer -
Thomas M.

Selvfølgelig er det mulig å clone bort småting som virker irriterenes, el. Men gjerde er en såpass stor del av bilde i tilegg til skyggen at jeg velger å ha den med.

takk for kommentarer alle sammen:)

Thomas Mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu