-PONTIAC-
tok en del bilder av veteran biler og ble temmelig oppgitt for jeg syns miljøet rundt ødela for selve bilen..derfor valgte jeg sort for å få frem bilen og dets detaljer..dette er forøvrig den samme PONTIAC`n som jeg la ut for en stund siden..håper dere liker det dere ser:)
jeg er fornøyd..håper ikke det ble for mye ''bilplakat''?
Fotograf
Utstyr
  • 400d
  • 10-22
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Annetiso 100/håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277970} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tom T.

Synes du har fått frem et godt bilde her:) Bra dybde og fint lys.

mvh TomT
Rune S.

Enig med Tom! Meget stilig! Anbefales!

Mvh
Rune S
Jon K. L.

Flott bilde. Du har virkelig fått frem de kraftige dimensjonene på denne bilen ved å bruke så kraftig vidvinkel. Lyset er med på å understreke dette og sort/hvitt passer godt på slike gamle biler. I tillegg er det tidsriktig :)

Jon K.
Ole Maurits N.

Pontiac fra 55` er temmelig store, men her har du greid å gjøre den enda større enn den egentlig er. Iallefall virker den slik..... ! Fargen på denne er vel enten lyseblå eller rosa. ? Skikkelig dollarglis også bakfra. Perfekt med BW, og passe med skygge/kontrast får fram de nydelige formene på en utmerket måte. Bra gjort. !
mvh, olem--
Avsluttet .

Bilplakat eller ikke? Dette er et veldig fint bilde. Skulle ikke hatt noe i mot å hatt dette i ramme på veggen. Fint lys og perfekte overganger i sort.

Godt gjennomført bilde som anbefales.

Mvh AndersO
Jan Erik E.

Henger meg på det som allerede er nevnt.Mvh JEE
erik j.

Veldig flotte og forsiktige graderinger av tonene, særlig i den lyse delen av bilen. Du har fått til en kjempemessig dybde i dette bildet. Jeg var litt usikker på den skyggen som faller fra venstre skjerm-dings og inn på bilen, men ble fort vant til det. Det ville vel bli mer i retning ''bilplakat'' om også den var borte kanskje.. Flott bilde!!

erik
Victor K.

Hehe, tror jeg begynner å se dårlig, på thumbnailen trodde jeg det var en brødrister fra pontiac eller noe (porsche har jo noe slikt). Flott bilde fint med sort/hvitt.
Dan S.

jeg får vel si som Marve Fleksnes-jeg gir meg over eller kanskje-gått av banen hadde passet bedre:) utrolig glad for all tilbakemelding på dette bildet,for som dere sikkert har skjønt så var jeg en smule usikker på om dette funket.og en ekstra takk til Rune og Anders som har gitt meg min første anbefaling..

Ole-jeg mener det var lyseblå farge på denne ja:)
Erik-det var den skyggen som nettopp gjorde meg usikker,men som
du sier ble jeg vant til den og fant ut at den var nødt til å være sånn.

takk igjen alle sammen og ha en fin resterende uke og helg:)
mvh Dan Sandmoen
Kamran K.

danny boey du har fått det til her, du sa jeg er på slaktern litt fortiden men jeg liker alt med dette bilde, bilen, vinkelen, den harde kontrasketn, veldig bra jobbet værrrrril, kjenner du han som eier bilen eller?? kunne godt trenkt meg og tatt noen bilder av den fine rumpa

MVH KK
Dan S.

hehe..takk for kommentar Kamran:)du får svinge deg litt rundt du også,lenge siden du har lagt inn noen bilder nå..vet du er snev med kommentarer så dette satte jeg pris på..god helg a hvis jeg ikke ser deg på jobb før du stikker..mvh Dan Sandmoen
Zett Alexzander E.

Rett og slett tøft dette, skarpt og fin dybde.

Hilsen Zett
Vidar S.

Lekkert bilde av nydelige former!
Nadir Shah K.

Hei Dan !

Veldi vakkert bildet, likte jeg i svart og hvit.

Mvh

Nadir :-)
Dan S.

tusen takk for kommentarer Zett Alexzander,Vidar og Nadir:):):)
mvh Dan Sandmoen
Håvard F.

Flott amcarbilde. Annerledes. Liker det.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu