Sliten hippie-container
Denne avdanka VW-bussen fra slutten av 50-tallet observerte jeg på et VW-treff. Enten skulle den vrakes eller restaureres. Mest sannsynlig det siste vil jeg tro.
Jeg synes jeg har fått frem det viktigste om en bil som sikkert vekker minner blant 68-generasjonen. VW merket + linjene foran er selve ''ansiktet'' på denne bilen. Vil gjerne ha kommentarer.
Bildet inngår i albumet Gamle bilvrak -
Utstyr
  • Olympus SP 550 UZ
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNoe editert i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_278599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Dan S.

likte snittet på bildet..skarpt med detaljer av slitasje og rust..morsomt å tenke på hvordan den engang var som ny:)jeg er jo 80 modell så de jeg har sett har vel nesten vært på dette nivået..mvh Dan Sandmoen
Tom T.

Denne her var frekk :) Likte det:)

mvh TomT
Randi H.

Morsomt bilde som får fram minnene fra barndommen.
Den uvanlige vinkelen gjorde bildet spennende.
;-) ;-) Randi
Trond S.

kult bilde. å bilen er enten så sliten, eller så er den bygd slik. Blitt mer å mer populært å bygge såkalt 'rat-look' biler i norge. flott bilde
Avsluttet .

Håper da for all del at sistnevnte utfall for denne herligheten er det faktiske! Liker vinkelen, og liker motivet. Hva med en anelse større kontrast? Godt jobba!

Roy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu