Bildet inngår i albumet =:-O -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger555
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Erik J.
Fint grøss; jeg får ikke helt med meg hva den litt uvanlige situasjonen er, men det gir en grøssfølelse av at noe galt har skjedd, kanskje at rettsmedisineren jobber med bevismateriale? Jeg har sansen for dette litt absurde..
Arne S.
Obduksjon av fotografens hode. Kanskje er du like spent som oss på hva som befinner seg der inne? Det er i hvert fall ingen tvil om at der finnes kreativitet, kvalitet og en svær dert med svart humor.

Gode egenskaper - og godt bilde - igjen!

:)
Jon-Petter T.
Kreativ galskap :-)

Stort pluss for at du visualierer idéer. Synes gjennomføringen er meget bra. Du ser i tillegg litt overrasket ut der du ligger i posen.

Teknisk er det flott gjennomført med trykket på lys og skygge der det skal være.
Carsten S.
Med en bakgrunn av en forlat gammelt hus og ansikts uttryk som ikke er redd, men mere sint, blir historien for meg at noen har endelig fanget spøkelsen.

Litt sinister lek med et bra reslutat.
Asbjørn M.
Miljøet rundt hovedmotivet, i dette tilfellet et forfallent kjøkken
er med på å gi settingen et makabert preg.
Dei hvite hanskene i kontrast til dei mørke tonene, er også med på å forsterke dette. Bra dette !

Asbjørn
Hans Jacob H.
Takk for gode og analyserende tilbakemeldinger!
Var litt redd dette skulle bli for sterk kost, men som dere ser nede i posen med bevismaterialet, ligger det en god del humor av det mørke slaget. :)
Fred S.
Nei, Æ vart itj skræmt.... Kjenner de grotesk-absurde innfallene dine etterhvert, og vet at humoren lurer bak grøssene...
Gummihansker må nok uansett til her ja, viktig at dette kreative hodet ikke blir infisert av det som er lett på se på som en tematisk forflatning her på dotten; det hender jeg lurer på hvor mange røde solnedganger og søte ekorn som skal til før smertegrensen er nådd. ( kaster som vanlig stein i glasshus, jeg har noen greske solnedganger på lur, og et par søte ekorn har jeg på samvittigheten fra før....)
Heldig du som holder deg så kategorisk til det beksvarte, og bildet ditt er som vanlig både gysende og fnisende severdig.

vh fred
Avsluttet .
Min første tanke var også at her har vi bevismateriale funnet på åstedet.
Har heller ingen problemer med å henge meg på tanken at ''The Ghostbusters'' endelig har fanget spøkelset. Føler meg allikevel ikke overbevist om at de klarer og holde på dette spøkelset. Grøss og gru, lurer på hva slags grusomheter man kan forvente seg når det igjen er ute av posen.

Imponert over arbeidet du legger i dine bilder. Ingen tvil om at her ligger mye arbeid bak planlegging, gjennomføring og etterarbeid. Når dette arbeidet kombineres med stor kreativitet og humor(gjerne svart) kan man se slike resultater som dine bilder viser.

mvh fra en som knipser ivei og håper på det beste.
Hans Jacob H.
Takk til Fred og Wilhelm for gode kommentarer!
Avsluttet .
Velkomponert bilde, jeg liker disse meta-eksperimentene dine. Får med en gang litt assosiasjoner til serien Dexter, samtidig er dette mer dystert med det gamle preget og det mørke trapperommet.
S. N.
Originalt og makabert ''selvportrett''. Både ide og gjennomføring er svært bra. Får assosiasjoner til disse grøsserne som gikk på NRK på åtti-tallet. Bla. var det en kar som ble obdusert levende etter å ha prøvd å stikke av med masse svindelpenger (obdusenten, som hadde slike hansker, mente vel at han var død, men vi seere hørte en fortellerstemme og visste bedre. Han hadde uansett det blikket der). Blir som vanlig inspirert av påfunnene dine. Silje
Kristoffer L.
Dette var et bra tilskudd til den pågående ''Haarseth noir''-fortellingen.

Etter omstendighetene å dømme er dette også et passe skrekkslagent selvportrett.

Et stort pluss i margen for fine gråtoner og forløpninger!

- Kristoffer
Hans Jacob H.
Takk takk!
Hyggelig at mine påfunn faller i smak.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu