Pearls dancing
Bildet inngår i albumet Pekuliære artifakter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Liv F. D.

Hei Brit,
får litt julestemning her. Fine dunkle perler med noen klare glimt innimellom. Fint avstemte farger mot bakgrunnen. Likte bildet=)
mvh
Liv '')
Brit M.

Takk for kommentar, Liv! Julestemning var meningen. Du har vel også begynt å vaske ned vegger? hahahaha

Brit
Wenche J.

Hei Brit
Bildet ditt får meg til å tenke på jul....og det er godt, for her i Thailand er det ingenting som minner om Norsk jul....eller jul i det hele tatt.
Jeg liker de litt uvanlige fargekombinasjonene og det ''mørke'' uttrykket. De blå glimtene gir spenning til bildet. Rammen rundt er prikken over i-en:)
Mvh Wenche
Tove H.

Liker dette fargerike fellesskapet av dansende perler. Fine farger og god balanse i dansen. Artig med vekslingen mellom matte, blanke, skarpe og uskarpe perler. Fin ramme!
Mvh Tove
Sverre H.

Hei Brit,

Jeg blir ikke helt fortrolig med bildet ditt. Jeg klarer ikke helt sette ord på det. Mulig at det ble litt for mørkt til å minne om Jul. Det er en fin idee, og bildet har absolutt potensiale, men du kan nok jobbe mer med dette motivet. Jeg hadde likt at perlene/kulene hadde fått litt mer plass i bildeflaten. Kanskje kan du kutte litt av bakgrunnen i toppen? Uansett, en fin ide, som du absolutt bør leke mer med! mvh Sverre.
Brit M.

Takk til Wenche, Tove og Sverre for kommentarer. Glad dere likte det, Wenche og Tove!
Sverre: Jeg er ikke riktig sikker på om du ikke blir fortrolig med det som bilde, eller som et bilde som minner om Jul? Det skulle ikke direkte minne om jul, bare vise litt novemberfarger. Jeg ga ikke perlene mer plass fordi jeg ikke ville de skulle minne for mye om jul, bare minne om at julen, til tross for høststormer og mørke, ligger der fremme :-)
Kunne kutte litt, skal legge inn en v2. Kommer nok til å leke litt mer med dette motivet, men ikke med dette bildet, tror jeg. Takk for at du er ærlig, skal tenke over dette og se hva jeg kan gjøre annerledes.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu