Bildet inngår i albumet Mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-06 20:29:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-10 09:56:27
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Rune S.
Flott og fortellende eller snarere spørrende bilde i fin komposisjon. Hvem, hva, hvorfor m.m. Liker livet rundt. Liker fargeklatten som kommer inn i bildet. Flott fanget.

Mvh
Rune S
Avsluttet .
Ja her kan man lage sine egne historier rundt dette bildet.
Og de kan bli mange forskjellige,alt etter hvem som ser bilder og hva man har i tankene der og da.
Liker dette,det utfordrer oss tilå tenke.
Hilsen Tone!
Inger Anne Maritsdotter V.
Mitt morshjerte (er mor til 3:-) slår øyeblikkelig til her,
blir fyllt med empati for denne personen i hettegenser som sitter der på benken mens alle andre haster avsted, travelt opptatt med seg og sitt.

Et godt og fortellende bilde som umiddelbart setter fantasien i sving,
det skal bli spennende og interessant å lese de ulike tilbakemeldingene du får her:-)

Godt formidlet, og en god bildeide!

Mvh Inger Anne
Tom T.
Her er det bare å tolke i vei. Bra historie fortelling . For meg blir bare personen til høyre forstyrrende , hadde kuttet bilde fra høyre.

mvh TomT
Tove H.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger, Rune, Tone, Inger Anne og Tom! Kuttet fra høyre, takk for tips, Tom!
Mvh Tove
Avsluttet .
Heisann, her gikk jeg ut av meg selv og så mitt eget bakhode... Går stort sett i hettegenser og er ofte å finne på en benk i byen sommerstid... :) Men denne personen lengter nok mest etter å være sammen med gjengen i bakgrunnen...

Enig med Tom, v2 funker best. Bra fanget dette Tove!

Erik
Dag T.
Jeg drister meg til å være uenig. Jeg synes personen til høyre gir det lille ekstra til et bra bilde. Versjon 2 har mindre historie, færre muligheter, og blir for kjedelig.
Inger Anne Maritsdotter V.
Synes også at #1 funker best og synes som Dag her at #2 ble for kjedelig.

IA
Avsluttet .
Enig med Dag og Inger Anne ang.versjon 2. I tillegg tror jeg bildet hadde tjent på å være tatt fra den andre siden; dvs fra foran personen på benken istedet for bakfra. Da hadde ikke bildet fått det samme kikker/snikfoto-inntrykket som her. Kan forsåvidt gå an å få til bra bilder av folk tatt bakfra, men da krever det mere historie enn hva som i mine øyne er tilfelle her.
Tove H.
Tusen takk for kommentarer fra dere, Erik, Dag, Inger Anne og Tommy! Interessant å lese hva dere tenker om bildet! Jeg er også landet på v1- men det er smak og behag. Synes bildet måtte være bakfra. Jeg satt og ventet på toget og ble helt fasinert over hvor mye dette hettehodet foran meg utstrålte - syntes det var så mye å lese...
Mvh Tove
Fred S.
Hettehodet utstrålte mye, sier du Tove. Good or bad vibrations ? Bad,tenker jeg; ingen ensom gutt som ikke får være sammen med de andre, men en skikkelig tølper ute på jakt. For der kommer selvsagt den rødkledde inn, det er jo ingen annen enn Rødhette. Riktignok er hun bare rød, mens det er fyren som har hette, men enda er han ikke utkledd som bestemor....., for han er selvsagt........
Konklusjon; den røde er sentral i historien, de andre svært perifere, og Ulf må sitte med ryggen mot oss.

vh fred ( en tolker i natten)
Tove H.
Du sier noe, Fred! Du værer nok noe her...En vet aldri hva sånne hetter inneholder. Takk for at du delte din fantasifulle tolkning!
Mvh Tove
Inger Anne Maritsdotter V.
he-he, likte godt Fred S. fine tolkning her:-)

vh Inger Anne
Knut-Inge J.
Den raudkledde ''forstyrrer'' - og det er sjølve poenget her... Forøvrig syns eg du er god med nettopp fargar. Spennande bilde dette. Fleire fortellingar på gang.
Tove H.
Så sant, Inger Anne! Takk for inspirerende kommentar, Knut-Inge! Enig angående den rødkledde.
Mvh Tove
Roy H.
Personen til høyre børvære med. Det ser ut som ''hettepersonen''(?) kikker på henne.
Mvh Roy
Gunnar John C.
Hetteryggen i seg selv er visuelt fattigslig, og det samme gjelder egentlig de andre statiske skikkelsene på hver side av hetten. For meg er det den levende røde skikkelsen som setter fyr på dette. Det blir en fruktbar motsetning som gir bildet liv og innhold, og som setter hetten i en sammenheng. Uten den rødkledte synes jeg det blir stillestående. Med henne er det riktig spenstig.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Stig Børre E.
Fin gateskildring som kan tolkes på uendelig mange måter.
Syns v1 er best. Woman in red er viktig og balansen er også bedre i v1.
Jeg ville først og fremst dempet fargene en del. Syns spesielt benkeplanken ''skriker'' litt for mye. Uansett et kreativt og godt bidrag :-)

StigB
Tove H.
Roy, Gunnar John og Stig Børre - takk for fine tilbakemeldinger! Lagt inn en v3 med dempede farger, SB! Personlig liker jeg originalen best, men så er jeg også glad i farger!
Mvh Tove
Tom E.
Her har du også tatt fram historiefortelleren i deg. Syns at v1 og v2 forteller to helt forskjellige historier. For meg uttrykker v1 venting mens v2 har en sterkere følelse av ensomhet. Liker godt de abstraherte figurene i bakgrunnen. Enig med deg i forhold til fargene - det er såpass mange områder i gråtoner at bildet tåler fargene som er der.

Mvh TomE
Tove H.
Tusen takk for fin kritkk hvor du leser både v1 og v2 bra, synes jeg. Inspirerende!
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu